ANNONS

Inbäddade i bomull firar vi ylle

/

DSC_2530

Godmorgon!

Sista veckan innan jul, 5 dagar kvar till långt jullov för hela familjen. Nedräkning helt enkelt! Vaknade dessutom till s n ö i dag. Inte bara lite puder på marken utan tjock fluffig snö! Känns som hela världen är inbäddad i bomull.

(Snön på köksfönstret har jag dock sprayat dit, ger så mysig effekt – tips om ni inte har turen att ha riktig snö utanför fönstrena i jul).

DSC_2531

Hur mysigt? Istället för bara mörkt och grått är allt vitt och ombonat. Väderprognosen säger snöfall varje dag fram till jul och max 1-2 plusgrader, vågar man hoppas på en vit jul??

DSC_2535

Ett kvällsdopp med tomteluvorna på i helgen kanske? Förr i tiden så badade man ju bara på julen.

DSC_2537

Fredagsbuketten är fortfarande stunning. Så fint med en färgklick när rött inte riktigt är min grej.

DSC_2542

Kört barnen till skolan (pga sena som vanligt, vilka sömntutor när det är vardag? I helgen var det dock inga problem att vakna självmant långt innan klockan annars ringer, det eviga mysteriet!?) Tänt lite ljus och kokat en kopp kaffe, startat datorn och slagit på tv:n som sällskap. Klassisk måndagsmorgon. Men det är ju inte vilken måndag som helst utan våran bröllopsdag! 7 år i dag, yllebröllop. Det firar vi med restaurangbesök på tu man hand i kväll.

DSC_2544

KRAM

12
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00