ANNONS

Att laga på julmatsrester?

/

DSC_3078

Hej hej

I går åt jag sista tallriken julmat som kvällas. Fortfarande gott men nu räcker det. Vad gör ni av resterna på julbordet? Sitter ni inne på några goda tips? Av skinkan kan man göra en god skinkfrestelse (en potatisgratäng med skinka i). Och av ägghalvor man får över kan man antingen göra en god äggröra att ha på mackor. Vi hade majonnäs och löjrom på våra ägg och dessa hackar jag ara och blandar i hop till en röra och smakar av med lite salt & peppar. Gott på knäcke eller i en baguett, mm!! Har man dessutom räkor kvar är DETTA gott och lite festligare.

Vad gör ni med eventuella rester??

KRAM

12
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00