ANNONS

Inne hos de bästa jag vet – barnens rum

/

Innehåller annonslänkar

DSC_2777

Hej hej

I dag städar vi ut julen. Tack och hej för denna gång. Går all in tidigt och njuter ända fram till julafton, sen vill jag inte se en julpryl mer 🙂 Var knappt hemma mellan jul och nyår så det fick hänga i till nu men nu har jag plockat bort alla ljusslingor inne, tömt granen och försökt packa i hop den (gick så där, lyckades bara få i sär den i två delar – och det skulle vara tre, så den går inte ner i kartongen.. men man kan väl hiva upp den på vinden som den är :)) plockat ner stjärnor och annat ur fönstrena och barnen har fått plundra sina pepparkakshus.

DSC_2779
DSC_2773

Men fram tills nu har det varit ljusslingor här och var. Barnens i olika färger har jag köpt på Rusta för några år sen. Olivias söta taklampa får jag många frågor om, som ett mysigt åskmoln 🙂 Den finns HÄR i olika färger och storlekar.

DSC_2769
DSC_2778

Olivia fick en ny säng i julklapp så det ska vi leta efter i dagarna. Nån som sett någon bra rea någonstans?

DSC_2786
DSC_2781

Husets enda tomte plockades motvilligt bort. Också köpt på Rusta, tycker de har fint och prisvärt julpynt.

DSC_2750
DSC_2752

Även inne hos Sebbe åkte ljusslingor och ljusstake ner. Blir lite tomt i huset nästan? Letar ny belysning till barnens fönster och våra fönster i vardagsrummet där julstjärnorna hängde. Brukar ha dessa där men köpte glödlampor på Ikea som är för stora för dem (såna man styr både ljusstyrka och färg med fjärrkontroll) så tror de får flytta till barnens rum istället för de är så himla fina. Vad tror ni om dessa i vardagsrummet i stället?? (20 % på all belysning)

DSC_2756
DSC_2760
DSC_2759
DSC_2762
DSC_2754

Tack för i år julen. Du förgyllde hela november och december för oss och lös upp i mörkret!

KRAM

16
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00