Vårnytt och ny väggfärg

I samarbete med Country Dreams

IMG_0819

Hej hej

Sugen på att uppgradera vårgarderoben lite? Här kommer lite klädtips och rabatt! Och en glimt av nya väggen i vardagsrummet om någon var nyfiken på den. (Tidigare såg dentalltså ut så HÄR, har älskat tapeten i 10 år men blev för rörigt mot de mörka vitrinskåpen vi har nu och det var dags för lite förändring). Jättenöjda!

IMG_0827
IMG_0829

Sen var det lite klädtips ja! Först ut ett par sköna guldbyxor HÄR med supermjuk vit tröja HÄR. Vit är nog min absoluta favoritfärg på kläder. Tröjan är i lite kortare modell, så snyggt till byxor och kjolar. Och byxorna kan även bäras med någon skir blus eller top instoppad så man ser den fina midjan.

IMG_0834
IMG_0844
IMG_0852

Tröjan är även snygg till DENNA långkjolen som för övrigt är den skööönaste jag haft tror jag, i skirt fladdrigt tyg och mjuk linning som går att hasa ner lite eller bära högre upp. Och ljuvlig färgblandning. Älskar färg, älskar även att blanda mönster och färg så till kjolen är DENNA tröjan så söt.

IMG_0873
IMG_0867
IMG_0871

Och sen måste jag ju visa det senaste tillskottet i min bMB samling – DETTA utsöta passfodral! Med plats för kontokort och pass. Hur fint!

IMG_0785
IMG_0790
IMG_0788

Rabattkoden MATPLATSEN20 ger er 20 % rabatt på allt till ordinarie pris.

KRAM

 

Psst) uppdaterar med bild på väggfärgen här då jag fått så många frågor om den. Så här heter den:

Img 3529.jpg

LOADING..