ANNONS

Ärtskott

/

IMG_4166

Godmorgon!

Ja alltså nu är det ju redan eftermiddag, men så går det när man är själv hemma med barnen 🙂 Påbörjade inlägget i morse men sen har det gått i ett med mamma mammaaa mammaaaaa. Spelar iof ingen roll om Micke är hemma eller är den enda i rummet, det ropas iallafall mammmaaaaaaa. Nån som känner igen det??

IMG_4172

Ärtskott. Gillar ni?? Testa det till äggröra, det är min favorit-kombo. Det fick man alltid på något ställe vi köpte brunch på i Stockholm när vi bodde där (kan det varit Sirap?) och det är så himla gott ihop.

IMG_4173

IMG_4175

Fler som alltid äter ägg med en speciell sked? Vi har massor med olika skedar men det är dessa och enbart dessa jag äter ägg med.

IMG_4182

Fluffig cappuccino är min favvokaffe. För några år sedan var latte det godaste men nu gillar jag det inte alls, för mkt mjölk.

Häpp, dags att utfodra hungriga barn nu, mamma jag svääääälter tjoar nån. Det blir det kulinariska rätten makarons och köttbullar. Kanske med en tvist av ketchup 😉

KRAM

24
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00