ANNONS

Fräsch vinterhy

/

I samarbete med Maybeauty

Heeej

Vilket härligt vinterväder. Snö på backen och klarblå himmel. Får sån energi! Ska få fason på både hem och kropp tänkte jag. Innifrån och ut. Hade en riktig spadag med ansiktsmasker i 3-steg. Dessa masker kan ju användas var och en för sig också men bäst resultat får man om man gör alla 3 på raken.

IMG_0950

Först ut Face Gel. Denna rengör långt ner på djupet i porerna och tar bort gamla hudceller och gör huden ännu fräschare. En ljusrosa gelé som strykas på generöst i ansiktet och sedan masseras med cirkelrörelser och får med sig gamla hudceller. Skölj sedan med ljummet vatten tills all gelé är borta (jag brukar ta en liten handduk till hjälp). Huden blir såå len efter detta!

IMG_0952

Sen kör jag Incredible Face Mask. Denna mask tar bort döda hudceller, pormaskar och olja i fet hud. Skön och sval mot huden och resultatet blir sedan en ren hy!

IMG_0934

IMG_0936

Det följer med en pensel att applicera masken med. Låt stelna 30-45 min.  Sen drar man av den och får med en massa orenheter (och en del småhår). Aaaaj förstår inte de som inte tycker det känns att dra av den, haha. Men efteråt är huden ren och slät. Allt skräp som följer med masken kan ni se på insidan av den.

IMG_0949

Till sist använde jag Pore Mask. Denna rengör ytterligare och lugnar porerna. Tar bort överflödig olja och talg och porerna blir märkbart mindre efteråt. (Min favorit! med åldern tycker jag porerna blir grövre, särskilt haka/kinder. Denna gör susen på dessa!)

IMG_0956
IMG_0959

Lägg masken i ett ganska tjockt lager över ansiktet och låt torka ca 15-30 min. På slutet känns det som hela ansiktet krackelerar haha.

IMG_0966

Tvätta sen av den ordentligt med varmt vatten och avsluta med att smörja in ansiktet med återfuktande ansiktskräm. Porerna blir verkligen märkbart mindre, känns som ansiktet slätas ut. Smink sitter så mycket finare och jämnare på en fräsch hy!

IMG_0968

Rosig och len som en babyrumpa : )

IMG_0990

Just nu har jag ett erbjudande åt er på hela kitet med dessa tre masker.

IMG_0931

Med koden victoriakit får ni 30 % rabatt på dessa nu, HÄR hittar ni erbjudandet.

KRAM

4
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00