Mr Cake i Göteborg

DSC_3202

 

Hej hej

Rivstart på denna dagen, skönt. Allt går ju lite fortare när man styr sin tid själv 🙂 Men saknar sällskapet. Tur det är kort vecka, fredag lunch tar vi helg igen.

 

DSC_3203

Såg på instagram i dag att Mr Cake (Roy Fares) öppnar i Göteborg. Finns det några göteborgare här tro? Kul för er isåfall!

DSC_3205

Köpte med mig lite juligt fika sist vi var i Stockholm. Brukar vara galen kö så har inte blivit av förr trots att vi tagit oss dit ett par gånger.

DSC_3207

Var det gott då? Ja absolut. Och vackra bakverk! Ganska dyrt, ca 50 kr biten kostade de vi köpte (köpte några fina och gav bort som gå-bort-present på en middag vi var på också, kul istället för blomma) Men det kanske det kostar på kondis? Fikar sällan ute. Nån gång om året kanske.

DSC_3204
DSC_3208

Saffransmunken med körsbär var nog min favorit. Älskar allt med körsbär.

DSC_3210

Nu ska jag ta mig i väg och köpa det där träningskortet apropå alla godsaker 😉 Rör man sig kan man njuta med gott samvete, visst? (annars med förresten, tycker inte man ska ge sig dåligt samvete över saker.)

KRAM

 1. Ser ju helt ljuvligt ut! Älskar också allt med körsbär men tycker det är glest med bra grejer här i Sverige. Ben & Jerrys ljuvliga glass med körsbär och choklad (Cherry Garcia) finns exempelvis inte i burk i butik längre, iaf inte här i Skåne och när jag kontaktade dem och frågade varför sa de att efterfrågan inte var tillräcklig. 🙁 I USA är det körsbär i mycket, så oj vad jag botaniserat när jag varit där. Tack för en härlig blogg och ha en fin dag! Kram!

  1. håller med om glassen! Den var så goood. Tittar fortfarande efter den, men kan sluta nu då 🙁 Hur kunde den sälja mindre än random glass med kakor som deras övriga sortiment verkar bestå av i Sverige.

 2. Åh, vad roligt! Kommer helt klart bli besök på Mr Cake. Besökte de i somras & det var så gott! Bor strax utanför Göteborg 😀

 3. Hej!
  Ja vi gjorde vågen här på kontoret i morse när vi såg på insta att Mr Cake kommer till oss.
  Ha en bra dag!

 4. Ja gå på kondis är inte billigt,vi fikar lite titt som tätt om jag ska vara ärlig. Om det blir fika en lördag så hela familjen går kostar det minst 300kr för oss. Mr Cake vore kul å testa men inte blivit av än,nästa gång kanske!

  1. Innanför vallgraven är allt som är sagt. Bara att gå runt och leta efter stället. De lär vara igång och fixa lokalen nu.

   Var på plats i Stockholm i helgen och fick handlat av Roy him-self! Ser fram emot deras Göteborgsfilial. 😀

 5. Åh va kul! Då kommer man inte ha så långt till att njuta av Roy Fares goda bakverk! Bor ju ca.5 mil norr om Göteborg, så det är inte långt. Besökte Mr Cake i Stockholm i våras och fick t.o.m en pratstund med Mr cake himself, supertrevlig!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..