Steam hotel i Västerås

Innehåller annonslänkar

IMG_0224

Hej hej

Och god morgon. Barnen i skolan och jag strax i duschen. Blir en lite senare PW i dag, tänkte knata till gymmet och köpa träningskort samtidigt faktiskt 🙂 men det öppnar vid lunch.

Vi gjorde en liten avstickare till Västerås i mellandagarna med grannarna. Västerås ligger ju bara 1 timme från Örebro, ändå är vi aldrig där annat än för genomfart mot Stockholm eller möjligen till Ikea. Men det får det nog bli ändring på, vi hade ett supermysig dygn och skönt att inte behöva åka så långt.

IMG_0229

IMG_0238

IMG_0455

Bokade ett paket på Steam hotel med tillgång till spa och 3-rätters middag som ingick förutom övernattningen. Vilket snyggt hotell alltså!! Och utsikten från vårt rum var ju fantastiskt vacker, tänk en sommarkväll här.

IMG_0259
IMG_0268

Började dagen med att strosa in längs vattnet till city, kikade i butiker och åt lunch. Satt fint med eftermiddagsspa och värma upp oss sen, brrr så kalla vi var. Hann bara lägga mig i en säng så somnade jag hehe. Bästa med spa, sova mitt på dagen. De andra badade..

IMG_0329

Köpte en ny baddräkt på H&M HÄR, skön vadderad modell som täcker lite mer än de där små sakerna som är så modernt 😉 mvh tanten. (Såg nu att när man kollar i mobil och slussas till appen så är den slutsåld men går ni in via dator till hemsidan istället så finns den i lager!)

(Lite sugen på DENNA också, söt?)

IMG_0337
IMG_0339
IMG_0344
IMG_0345

Kvällens middag var en 3-rätters där man kunde välja på två olika alternativt. Gott och väl tilltaget men kanske inget wow (eller så jämförde vi med lunchen som var wowwow!). Hängde på hotellet, drack några goda drinkar och spelade biljard tills de stängde. Sov gott (helt knäpptyst var det!!) och åt en god frukost innan vi for hemåt.

IMG_0299
IMG_0301
IMG_0359
IMG_0366
IMG_0367
IMG_0369
IMG_0371
IMG_0374
IMG_0382
IMG_0407
IMG_0412
IMG_0437
IMG_0416
IMG_0419

Rekommenderas varmt. (och nej inget samarbete :), ser att alla bloggare får frågan så fort de besöker hotellet haha)

KRAM

  1. Ganska normala tycker jag, denna är s/36 och jag brukar annars köpa s/36 upptill och m/38 nedtill 🙂 kram

 1. Men åh, vilken trevlig nyhet! Jag bor ju ca 5 mil norr om götet så där ska det fikas när de öppnar .
  Besökte Mr Cake i våras när jag var uppe i Stockholm och det var så trevligt! Fick t.o.m en liten pratstund med Mr cake himself, himlans trevlig kille!
  Vi hade nog tur, för det var ingen direkt kö, trots att det var första lördagen i maj i ett sommarvarmt Stockholm
  Kram

 2. Älskar Steam hotell har bott där några gånger så fint!
  Mysigt att åka i väg ett dygn och skämma bort sig med spa och god mat😊
  Kram till dig

 3. Hoppas ni är mer än nöjda med vår Mälarstad. Själv är jag nog hemmablind och missar/har inte upptäckt alla godbitar, trots att jag är född och uppvuxen här.
  Har några ”smultronställen”, och ett av dem är Björnön. En ö, naturreservat, ute i just Mälaren. Där badar man på sommaren och åker skridskor på vintern. Och så finns det ett antal spår i olika längder som man kan gå/springa. Brukar bli några vändor dit varje år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..