FREDAGSPEPPEN

Innehåller reklam och annonslänkar för Nordic feel, H&M, ellos och Jotex

IMG_1059

Heeeej

Har fredagspeppen infunnit sig, är fredagskänslan där? Här är den! 

Vilket underbart väder i dag, strålande sol och plusgrader. Hastat runt på alla möjliga ärenden med en paus för lunchpass CX Works på gymmet. Tror det var första gången jag gick på grupp-pass på sisådär 15 år? Men det är ju aldrig för sent att komma i gång, eller hur! 🙂 Har redan sån träningsvärk så jag kan knappt röra mig normalt, haha. Hyfsat otränad. Hur ska detta gå i morn..

IMG_1067

Köpte fredagsblommor! Åhh så vackra. Blev perfekta i min dagg-vas, maffiga och spretiga och vårfräscha (Tybbles interflora är ju bäst!) Ser nästan pluttiga ut uppifrån men det är de ju inte, bordet som är stort ; )

IMG_1137

Och köpte lite helggodis till barnen. De vill gärna ha godis men äter bara några bitar. Blev en liten pastellfärgad blanding (varav jag är den som ätit mest ur fast jag inte ens köpte nåt jag gillar).

IMG_1076
IMG_1077

Nya läppglans med alla möjliga vitaminer i 🙂 Har så himla torra läppar så här års och det blir ju inte bättre av läppstift direkt, så nu gör jag ett försök och blandar med lite vitaminrikt glossigt gloss.

IMG_1132
IMG_1043

Köpte även lite nya badkläder från H&M, bikini HÄR och baddräkt HÄR. Såna som funkar året om.

Till lunch blev det mat från Saigon. Precis som vi satt oss i soffan och tänkte se ett avsnitt av Glitch (grymt bra, handlar om ett gäng som återuppstått från de döda 🙂 Låter kanske knepigt men är riktigt spännande) så kom barnen innan för dörren. Sen var här full fart. (Och inte läge att kolla på döingar..)

IMG_1057
IMG_1081

Många frågor om väggfärgen, ni hittar all info HÄR. Och vitrinskåpen  HÄR.

IMG_1107

Hela huset skiner rent, bästa helgkänslan. Undanplockat och prydligt. Det blir det snart ändring på..

IMG_1145
IMG_1147

Fina hexagon-puffen finns på kampanj HÄR just nu (319 kr!). (Den blev lite väl rosa på bild i skymningen, den är mer beigerosa live)

IMG_1176

Har kommit ur träningskläderna, duschat och lagt dessa sköningar under ögonen (30 % rabatt HÄR) och svidat om till kvällens. Olivia kom inrusande för att fota himlen, hur fin!!?

IMG_1136
IMG_1157
IMG_1186

Vi tänkte åka ner till Tybble och äta på restaurangen efter Sebbes friidrott strax.

Önskar er en fin kväll!

KRAM

 1. Jessica skriver:

  Det där lite rödare läppglanset har jag sökt efter länge men det har varit slut överallt. Nu har jag tyvärr glömt vad färgen heter. Kan du kolla vad det står för nummer eller namn på läppglanset? 🤗

 2. Mia skriver:

  Din blogg inspirerar och ger så mycket fins tips både i mat, inredning och kläder. Precis den blandning jag dras till att vilja läsa!

  Måste bara få fråga hur du kan äta såpass mycket som det verkar och ändå vara så smal? Själv går jag upp bara av att se dina bilder på den ljuvligt lockande pavlovan och alla andra av dina matbilder..

 3. Sofia skriver:

  Peppigt inlägg! Hur ser baddräkten ut bakifrån? 🙂

  1. Följ länken så finns bilder bak! Kram

 4. Åsa skriver:

  Tänkte testa cx works på tisdag, tror du jag kommer överleva? 😉🙈
  Trevlig helg!! 🌹

  1. Gjorde jag så gör du garanterat 😂 trevlig helg

 5. Åsa skriver:

  Tänkte testa cx works på tisdag. Tror du jag kommer överleva? 😉
  Ha en trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..