Som smycken..

I samarbete med iDeal of Sweden, innehåller annonslänkar

DSC_4323

Hej hej

Klockan är kvart över fyra och det är fortfarande (hyfsat) ljust ute, huuur härligt? Jag är så färdig med mörkret. Snön och kylan har jag egentligen inget emot men mörkret är ju bedövande. Nu vill jag ha ljus och vårtankar i sikte!

DSC_4363

Vem behöver nya fredagsblommor när förra fredagens bukett ser ut som ny (minus rosorna som jag knipsat bort). Körsbärskvistarna har börjat blomma också, så söta.

DSC_4327

Fredagspimpar telefonen. 🙂 Telefonskal har blivit som smycken för mig, kul att matcha med örhängen och outfit.

DSC_4329

Influencern Hannalicious har släppt sin andra kollektion i samarbete med iDeal, HÄR hittar ni alla skalen. (Första kollektionen sålde slut bums). Så himla smaskiga färger, som karameller.

DSC_4335
DSC_4340
DSC_4341
DSC_4331

Har en solklar favorit, kan ni gissa vilken? 😉

DSC_4361

Med min kod MATPLATSEN20 får ni 20 % på hela sortimentet HÄR. (Gäller två veckor från nu).

KRAM

 1. Karin skriver:

  Mobilskalen är jättesnygga , hade nog bytt oftare om dom inte var så svåra att ta av. Men blir kanske ett rosa ändå .

 2. Liw skriver:

  Tror du gillar den rosa 😉 Jag gillar den gröna, himla fin!

 3. Camilla skriver:

  Hur många mobilskal har du? 😃

 4. Sara skriver:

  Hej Victoria, jag är ju en av dina trogna läsare som ganska ofta söker fram gamla recept hos dig. Skulle det inte vara roligt för dig att veta vad folk söker på om och om igen!? De två jag återkommer till är frozen cheesecake och tacopaj (gör den med quornfärs) då jag inte äter rött kött och fågel. Hoppas att du får en bra helg många kramar Sara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..