Söndagmorgon

IMG_1360

Godmorgon!

Vaknade kl 07.00 på minuten – ovärt. Men å andra sidan har det varit en lugn helg och inte så sena kvällar så jag var väl utsövd. Bara jag och Sebastian uppe, ett peppat namnsdagsbarn 😉 (han ska nämligen få köpa ett nytt skin på Fortnite)

IMG_1357

Tänt en massa ljus överallt. Mysigaste! Men klockan 8 var det ju faktiskt redan ljust ute, vilken skillnad.

IMG_1356

Lagt en lermask i hopp om underverk. Hela jag är förfallen, januari är verkligen årets risigaste månad. Lite extra fluffig efter en god december, hyn är knastertorr och genomskinlig, hela kroppen så blek så man ser blodådrorna (inte ens BUS hjälper), håret k a t a s t r o f och totalt omöjligt att få fason på, ser ut som en kvast på huvudet.

IMG_1362

Gårdagens middag blev katastrof. Vi var i väg hela dan och letade sportutrustning och träningskläder till hela familjen, efter 6 h sladdade vi in på ica maxi för att köpa med räkor till kvällens räkmackor – det fanns EN kvar och klockan var mycket. Kunde inte komma på något annat att äta, stod helt still. Åt en sen lunch och var egentligen inte så hungriga. Kom fram till att Sobis yakanikusushi vore grymt gott men ingen av oss orkade åka hem och slappa nu och sen åka i väg och hämta maten så vi bestämde oss för att testa att göra egna hemma, hur svårt kan det va?

IMG_1363

Bara det att det var ju femhundramoment och ingen orkade stå i köket i flera timmar vid det här laget (hallå har ni varit och provat kläder med barnen i 6 h nyligen? Det är inte mycket energi kvar sen.. ;)) Så vi struntade i det och gör ett försök i dag istället för söndagspizzan. Hade dock inget vettigt hemma att äta och barnen var proppmätta efter Pacos så det slutade med godis, chips, dipp och läsk. Till middag. No comments.

IMG_1366

Kokade mig en stoor kopp kaffe när jag klev upp. Funderade på varför tusan inte kaffet löstes upp? Visade sig vara iskallt. Glömde koka vattnet i vattenkokaren innan jag hällde upp. Kanske inte var så utvilad ändå..

Nu ska ansiktsmasken bort, ca 2 h för sent. Sen blir det matsedel!

KRAM

 1. Vart kommer ert fina vitrinskåp från. Det vita bakom soffan. Super fint!
  Hoppas träningen hjälper att vända humöret. Tack för tipset om Tildes avsnitt.

  1. Tack, det känns redan lite bättre. Minns inet märket på skåpet på rak arm, ska försöka ta reda på det! Kram

   1. Skönt!
    Tack vad snällt! Eller om du minns vart det är köpt sp kan jag leta själv ☺️
    Kram

    1. Det är köpt på lännamöbler (flera år sen) men hittade det inte på hemsidan nu vad jag kan se…

 2. Du har bästa bloggen och det allra bästa att du bjuder på det ”vanliga” livet!!!
  Att allt inte alltid är perfekt.

  Dessa skin😬 känns som pengar i sjön men såå glada de blir av att få köpa ett nytt😊
  Är glad (fast jag inte gillar tv spel el skjut spel) att detta spel kommit och man förhoppningsvis många år framåt slipper tjat om spel som verkligen inte är lämpliga.

  Ha en fin söndag och hoppas lördags middagen blev alldeles underbar idag ist😊

  1. Gulle du! Håller med, kasta pengar i sjön för en annan men sån glädje för dem! Kram och trevlig kväll

 3. Carina skriver:

  Går bra att göra med grötris eller Jasmineris. Blir inte så många moment med riset då 🙌🏻👌🏻

  1. Vågar inte lämna något åt slumpen så här första gången 😂 men bra tips! Kram

 4. Tina skriver:

  Så befriande på något sätt att läsa om andras ”missnöje”, älskar’t! Tack för att även du bjuder på det icke perfekta då och då 😊🙏

 5. Jag har länge funderat på att göra egen sushi men inte kommit till skott. Blir spännande att följa hur det gick för er.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..