Matsmart

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

DSC_4174

Hej hej

På betydligt bättre humör, superkul träningspass (funktionell intervall) och glada barn som kom hem och håller mig sällskap. Eller Olivia vände i dörren och gick till grannen men Sebbe ligger bredvid mig som en liten sällskapshund <3

Städat ur ett par lådor med kaos, gjorde susen för lite sinnesro 😉 Ska ta tag i vandaliseringen av övervåningen snart också.

DSC_4175

Januari är ju en månad när det ofta sitter fint att komma lite billigare undan. Det gör det väl alltid iof 😉 Slår ett slag för Matsmart igen! Förra året minskade Matsmart och dess kunder matsvinnet med 3 218 ton (!!) genom att handla mat som annars hade slängts. Hur grymt! Bra för både plånbok och miljön alltså.

HÄR kan ni läsa mer om Matsmart om ni inte känner till dem sen tidigare.

DSC_4182

Här har vi många födelsedagar och melodifestivalkvällar framför oss så jag har fyllt på med både rolig dryck och en massa godis.

DSC_4184
DSC_4186

HÄR hittar ni hela sortimentet till fyndpriser. (Fri frakt vid köp över 500 kr).

KRAM

  1. Hej.

    Jag tycker du har en väldigt inspirerande blogg och har följt dig i många år. Jag har nyligen gått från vegetarian till vegan och undrar därför om du skulle kunna insperera med lite vegansk matlagning/bakning?

    1. Hej vad kul!! Vet du jag har faktiskt försökt klura på veganska rätter men får inte till det. Dels är min man allergisk mot baljväxter så alla bönor mm går bort så jag har svårt att komma på kompletta måltider dom inte känns som man bara äter ”tillbehören” om du förstår hur jag menar. Men du får jättegärna tipsa mig om några bra rätter att starta med! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..