Dejt i Stockholm <3

IMG_0505

Hej hej

Började Sthlmstrippen med en dejt på tu man hand. Hamnade på Tures. När vi bodde i Stockholm åt vi ofta fredagslunch i hop här (eller oftast på den i Gallerian). Micke slutade innan lunch och kom in och mötte upp mig så åt vi lunch som en liten start på helgen. Och sen jobbade jag till 18 medan han var ledig resten av dan.. En av de saker jag uppskattar mest med att driva mitt eget företag, att inte ha fasta tider. Iof så var jag ju totalt ledig när jag gick hem från jobbet sen, allt har ju för och nackdelar.

IMG_0509
IMG_0502

Delade på en carpaccio och en skagentoast. Vinlunch mitt på dagen, så himla mysigt. Micke är mitt roligaste sällskap <3

IMG_0504

Sen strosade vi runt på stan och spanade in rean och när fötterna började bli trötta slog vi oss ner på Boquerian för lite tapas och törstsläckare.

IMG_0524

Jag handlade i princip bara på Leilas Generalstore, men där var jag visst så länge så Micke fick gå och sätta sig 😉

IMG_0528
IMG_0529

På kvällen kom Tessan & Matte upp och vi åt en grymma hamburgare på grymma Phils Burger. Tog en ”tryffel” denna gång men favoriten är nog ”cheese” och gärna en dubbel. Halloumifriesen är de absolut godaste jag smakat och hamburgarna är i toppklass.

IMG_0531
IMG_0533

Härlig dag i härliga Stockholm. Home away from home. <3

Dagen efter var det äntligen dags för Mamma mia. Äntligen för när vi bokade var de enda biljetterna som fanns kvar på hela året dessa till lunchföreställningen lördagen sista helgen i december, så det var en lång väntan 😉 Mer om showen sen.

KRAM

 1. Va mysigt med huvudstaden tumanhand! Det ska jag önska mig av mannen när jag fyller år i sommar . ( önskade mig det nu senast med men då blev det London, då min man ville att vi skulle åka utomlands).
  Kram

  1. Inte så pjåkig present det heller ;-))) kram

 2. Anna skriver:

  Heej!
  Du som har varit på typ alla sunwings hotell är bäst att fråga 😉
  Vi har varit på kallithea och nu Cypern som jag vet du älskar de senaste två åren.
  Vi skulle gärna vilja testa ngt annat, är dock lite kräsen 😁 vill det ska vara fräsch fint och ok mat. Vad tycker du om makrigialos? Kan man jämföra d med Cypern?

  1. Inte varit där på många år (2012) så vet tyvärr inte hur det är nu och deras obc om det finns har jag inte besökt. Cypern är mitt bästa! Kram

 3. Suss skriver:

  Så mysigt. Exakt så man ska njuta av en Stockholms weekend med vinlunch. Bokar nog en resa vi också 🙂
  Kung Carl verkar toppen med barn också har jag för mig.

  1. Yes, våra barn älskar att bo på Kung Carl! Finns mysiga familjerum. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..