Froozen fredagsmjukis

Innehåller annonslänkar

IMG_0084

Hej hej

Ni vet att man aldrig ska säga/skriva högt att man varit friska så länge för då blir ju nån sjuk? Det har man ju lärt sig vid det här laget. Men samma sak gäller visst ang sovmorgon – säger man att det vankas sovmorgon så blir det inte någon sovmorgon. Det borde jag ju lärt mig vid det här laget 😉 Sebbe som jag annars får kämpa för att få upp vid 7 snåret om veckodagarna var uppe pigg som en mört redan klockan 6 i morse.. Så gick det alltså med min sovmorgon. Nästa gång vi är lediga tänker jag inte tala om det för honom, han kan gott få tro att det är skoldag och sova i godan ro i stället.. 😉

IMG_0087

Nåväl, hann ju med en himla massa i morse. Vid 10 var vi redan uppe på stan och gick på Hindersmässan med mina föräldrar. Iiiiskallt som vanligt. Hade försökt pälsa på oss så gott det gick men nån minitwinie som vägrade klä sig varmt frös så hon hackade tänder så vi blev inte så långvariga. Hann köpa löjrom. Och en mycket gräslig Fortnite-tischa. Och goda men dyra oliver och vit ost som kostade sjukt mycket, nästan så jag tror det blev en nolla för mycket på kvittot? Får äta dem med andakt. Och Sebbe fick sina efterlängtade churros.

IMG_0086
IMG_0088

Barnen pep upp till mina föräldrar och åt lunch medan jag fortsatte på egen hand. Jag köpte mig några lyxpraliner från Kaffe & Pralin..

IMG_0105

.. och några back-up-praliner från Lindt. Caramel är favoriten.

IMG_0103

På Gina Tricot hittade jag denna utsöta blus i lite kortare modell med dragsko och puffiga ärmar. Så fin på! Finns HÄR.

IMG_0102

Och de perfekta kjolarna hittade jag HÄR och HÄR och HÄR på H&M. Tycker deras kjolar är lite små i strl, eller så har jag bara helt fel kroppsform för dem. Har 36 i övriga kläder men kjolar får jag köpa 38 eller 40. De två enfärgade tog jag i 38 och leopardkjolen i 40. Har dessa i andra färger sen tidigare, favoriter!

IMG_0016

I går var jag förresten hos Filip min frisör (på Koafför & Barber) och klippte ur håret en massa. Så nu är det ganska tunt och uppklippt, jätteskönt! Har ju så tunt hår i mig själv så det känns mer naturligt och lättfixat än en stor tjock kalufs. Och med Hairtalk kan man ju lätt variera sig. Satte i lite ljusa slingor i längderna och färgade mörk botten. 

IMG_0034

Dagens mjukiströja är ett kap, 99 kr HÄR.

IMG_0070

Hann inte med lunchpasset på gymet i dag så jag tar nog ett snabbt pass hemma. Behöver få upp värmen lite. Så freakin kallt!

Vattenflaska HÄR.

IMG_0002

Köpte med lunch från smörgåsbutiken. Smörgåsbakelse till mig. Omelettmacka till Micke. Såg ett par avsnitt av Friends from collage till. Den är småkul men lite deppig också. Kan inte bestämma riktigt vad jag tycker.

IMG_0090
IMG_0100

Hann förbi Lagerhaus också. En av mina favoriter. Köpte lite smått och gott. De sura katterna är beroendeframkallande. Typ redan slut..

IMG_0108

Det var våran fredag so far! Olivia blev kvar hos mina föräldrar och ville sova över, Sebbe är hemma hos grannen och leker, Micke åkte just i väg och skulle handla under mystiska omständigheter (kan det vara födelsedagspresent på G?)  så jag är hemma själv och tänker lägga mig raklång över sängen en stund och kika på How to get away with murder och fundera på vad vi ska äta till middag. Vad äter ni?

KRAM

 

 1. Kristin skriver:

  Hur gammal är sonen? Väcker han dig och din man på helgerna? Why?

  1. Han är 7 och jag är lättväckt 🙈 vaknar när jag hör honom smyga runt och gå på toa osv. Min man sover dock gott! Haha. Kram

 2. ÅsaS skriver:

  Mysigt med ”marknad”, fast kanske lite för kallt nu…
  Efter att ha stått i butiksköket i 8 timmar och stekt kokospannkakor är man inte sugen på att ställa sig vid spisen när man kommer hem…. Bad J fundera ut nånting till middag idag. Ärligt talat är han rätt vilse i köket, men hade iaf fått ihop en riktigt kulinarisk middag – helstekt, marinerad fläskfilé och hemgjorda klyftpotatisar och ugnsrostade grönsaker. Jag blev riktigt imponerad, för det var gott!
  Hoppas ni får er sovmorgon nu i helgen istället, själv ska jag jobba..
  /ÅsaS

  1. Sovmorgon till 06.30 suck.. men 30 min mer än i går 😂 Ha en fin helg trots jobb! Kram

   1. ÅsaS skriver:

    04:15 gick larmet på telefonen… Bara till att kliva upp.. Färdigjobbat för idag och har nu sjunkit ner i soffan med kaffekoppen, en välbehövlig sådan!

 3. Hanna skriver:

  Tänkte angående dina Lindt bollar. De är ju svindyra på typ Ica så då tipsar jag dig nästa gång du gästar Göteborg. Gå till 4 gott och köp för samma hg pris som lösgodiset :). I julas kom min man hem med en påse i ”julklapp” och sa att ät dem med andakt för de är inte köpta på 4 gott 😂

  1. Bra tips!! Lite långt att åka men får passa på nästa gång vi är där! Kram

 4. Cazi skriver:

  Samma här med min son. Väcker honom 06 på vardagarna och han är alltid super svår att få upp. Och vad händer VARJE lördag och söndag morgon..? Han stiger upp -av sig själv- kring 06… och är hur pigg som helst. Kommer och hoppar på oss i vår säng… Jag blir galen 🙈

 5. Linda skriver:

  Tacos!! 😅

  1. haha 🙂 gott! ibland 😉 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..