25 % på hela hemsortimentet

Innehåller annonslänkar för Ellos

Godmorgon!

Happ, till 06.30 fick man ju åtminstone sova i dag. Vaknade lite sur och tänkte gaaah jag kommer va så tröööött i dag. Sen kikade jag i min Fitbit-app och såg att jag däckade ju innan 22 i går och hade sovit som en stock i 8 1/2 h timme. Blev genast pigg 🙂

Spenderat morgonen med att surfa runt i väntan på att nyhetsmorgon skulle börja. 25 % på hela hemsortimentet hos Ellos, både egna och varumärken. Grym kampanj!

Jag är på jakt efter nya påslakan, lampa över vår köksö och nya soffkuddar. Finns såå mkt fint, älskar inredningsmodet just nu. Mina rosa stolar finns i lager igen och alltså med 25 % på. Älskar de rosa tonerna!

HÄR hittar ni kampanjen och hela sortimentet.

KRAM

 1. Therese skriver:

  Idag hade jag äntligen alla ingredienser till melting moments hemma. Batteriet i vågen visade sig vara slut så jag fick omvandla från vikt till volym men det verkar ha gått bra då sonen bra gärna hade ätit flera stycken (gjorde dubbelt så många som du tipsade om, tur), men det bar precis innan lunch så en fick räcka 🙂
  Imorgon ska jag testa Delizie alla romagnola, men mest troligt får jag klara mig utan emmentaler, då det glömdes på affären idag (vet inte ens om det finns på våra små affärer). Har följt en massa matbloggar i flera år, men nog aldrig testat nåt recept utan suttit fast i det jag brukar göra. Men nu är jag på g 🙂

  1. Vad kul att de blev poppis! Hoppas pastarullarna går hem också. Kramar!

   1. Therese skriver:

    Pastarullarna blev bra 🙂 och jag som har svårt att komma på god vegetarisk mat ska nog göra den rätten vegetarisk nån gång då jag knappt kände av skinkan.

 2. Stina skriver:

  Så snygg matta du har under matbordet. Vad heter färgen eller har du något artikelnr? Dina stolar från Ellos tog du gammalrosa eller ljungrosa🤔
  Ha en fin lördag🤗
  Stina

  1. Då heter nog mina ljungrosa, de är lite lilarosa live. Kram och detsamma!

 3. Åttaåringen som man får tjata och gnata upp på skoldagar vaknade 05:45 idag 🙄😱. Accepterade dock att ligga kvar i sängen om jag låg bredvid så jag fick slumra lite till tonerna av iPad bröl 😂!

 4. Cazi skriver:

  Här vaknade sonen 6:15. Och sade att ”jag vet inte vad det är för fel på min hjärna då jag vaknar så här tidigt på helgerna”. Ja du, min son, det vet inte jag heller. 😉

  1. Lite samma resonemang här 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..