ANNONS

Kampanj på vaser!

/

Innehåller annonslänkar för Royal design

Hej hej

Kikar in med ett tips till alla som precis som jag älskar vaser! Man kan väl omöjligt ha för många. Snittblommor är min helglyx och gör sig bäst i fin vas såklart.

I dag har Royal design grym kampanj på alla vaser HÄR!

Min favorit från Royal Copenhagen finns med HÄR. Beställde den i den lilla modellen också nu. Kommer förhoppningsvis till tisdag i födelsedagspresent 🙂

Varit en skön slappedag med paus för bio mitt på dan. Såg filmen Smallfoot, riktigt bra. Skön musik också så nu lyssnar vi på soundtracket medan Micke och Olivia pusslar, Sebbe leker (eller river rummet, svårt att avgöra) med en kompis och jag knapprar på datorn (skrev knaprar först, kanske inte riktigt vad jag gör ;)). Kvällens planer består av Farmen och pizza (eller kebab? kan inte bestämma mig). Man måste väl ändå älska söndagar <3

KRAM

7
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00