42 år i dag!

 

IMG_0439

Heeej

Här har ni en glad födelsedagsbloggerska i dag! Bästa dagen, hehe. Har fortfarande den där födelsedagskänslan kvar varje år när jag fyller. Bästa känslan! Numera sällan uppvaktad på morgonen dock, Micke har åkt innan vi andra går upp så vi firar efter jobbet. Men Micke och Olivia hade köpt lite godsaker till min frukost som väntade i kylen när jag kom hem efter en PW i djup snö (hallå plogbilen, sovmorgon much??).

IMG_0432

Som intogs framför säsongens sista Outlander. Hur mysigt <3

2022 fyller jag 45 år på en lördag om jag räknat rätt, då önskar jag firande och kaffe på sängen 😉

IMG_0436

Håller på och bakar semlor för första gången nånsin, håll tummarna att de blir bra. Målet är fluffiga icke kompakta bullar med krämig smakrik fyllning och perfekt vispad grädde. Grädden tror jag är lättast 😉 Släkten kommer över i kväll och firar och fikar.

Ooo nu plingar ”nån med bukett på dörren” tjoar Sebbe. Hörs senare!

KRAM

LOADING..