February deals

Innehåller annonslänkar för Ellos

Hej hej

Så vårpepp nu! Trots all snö. Vilket jag också älskar, ska det vara vinter så ska det vara vinter! Men man kan ju ha vårlängtan ändå. Vilken är er favoritårstid? När jag tänker efter kommer nog våren 4:a haha.

Sommar och sol är och förblir min favorit. Sen kommer vintern (särskilt när det är snö och framförallt för att den innehåller december som är min absoluta favoritmånad) tätt följd av hösten som är så mysig. Om våren är jag mest allergisk 🙈 men den är ju språngbrädan mot sommaren, allt börjar bli grönt och kvällarna blir ljusare. Alla årstider har sin charm helt enkelt!

Men det var ju inte det jag tänkte skriva om utan jag surfade runt efter vårfräscha soffkuddar och såg Ellos kör february deals HÄR så letar ni efter nåt kan ni fynda!

KRAM

  1. Sommaren kommer först, sen december (fram till julafton) i övrigt kan jag gärna vara utan vinter. Och så bor jag där det är snötäckt typ halva året 😂

  2. Gillar sommaren bäst! Och sen kommer december, men bara fram till julafton. I övrigt är jag gärna utan vinter men bor där det är snötäckt typ halva året 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..