Just do it

 

IMG_1738

Godmoooorgon

Här kraxas det i kapp med maken i dag, känner mig inte sjuk men hostar som en kråka och gjort halva natten så fredagspasset på gymmet fick avbokas. Fredagshumöret avbokas dock icke, efter jag lämnat barnen så åkte jag förbi Jeremiabageriet och köpte lite god frukost. 

IMG_1741

Deras semlor görs på beställning medan man väntar, färskare blir det ju knappast! Hoppas de är lika goda som förra året, då fick de full pott!

IMG_1681

Får vara nöjd med träningsveckan ändå, ett pass funktionell intervall, ett pass cc worx och ett pass core. Så kul att äntligen hittat något jag tycker är roligt! Men sen älskar ju ju att gå gå gå också så det blir kanske en liten PW för att få frisk luft. (Älskar även att lata mig så det blir det kanske inte alls, vi får se ;)) 

IMG_1686

Till den vanliga fredagsfrågan, VAD ÄTER NI I KVÄLL?

 Ge mig era tips! <3

KRAM

 1. Therese skriver:

  Igår åt vi ytterfilé som fått marinera ett dygn. Och pommes & bea. Enkelt och gott. Idag blir det din chicken/cashew *dregel* längtar redan!!

  1. Åh vad GOTT, allt med bea är min favvo 🙂 Måste också göra chicken cashew nån dag, blev så sugen nu! kram

 2. Therese skriver:

  Här blev det rester från gårdagen (fläskkött med bambuskott och lök) då allt under dagen drog ut så på tiden (som jag ju egentligen borde lärt mig efter nästan 3 månader med 2 barn 🙂)
  Men egentligen skulle vi ha ätit köttfärsbiffar och ugnsstekta rotfrukter och potatis, så det får bli imorgon 🙂

  1. Jag har inte lärt mig det efter snart 12 år med två barn så.. 😂 kram

 3. Här blev det räksallad med krämigt ägg, halloumi, sojabönor, egna krutonger och lite annat smarr, bara att plocka ihop sin egen ☺️ Förra veckan tänkte vi äta kött med gratäng och sky men det blev tacos och värkar istället och en liten bebis efter midnatt som nu ligger och snusar på mig en vecka gammal ☺️ blir mycket ugnsmat framöver 😉

  1. Men åååååh GRATTIS!!!! ❤️

 4. Jessica skriver:

  Hej!
  Hoppas du kryar på dig snart. Men det råder nog godsakerna bot på hoppas vi!
  Vi är i fjällen och har haft med mat i lådor och väldigt goda sådana. Bara att värma och göra ris/pasta/potatis/sallad till mm. Idag är det dina köttbullar. Tidigare i veckan har vi haft din lasagne samt igår den bästa av dem alla! Piemontese mmmmmm
  Kram

  1. Hihi vilken god meny i matlådeväg! Kul! Kram kram

 5. malin skriver:

  Det blev alla hjärtansdagmiddagen, behövde jobba över igår så styrde snabbt om till våfflor (hjärtan) med grädde och blåbär igår. Passade nog barnen perfekt. Så idag blev det flankstek, klyftpotatis och pepparsås. och rödvin 🙂

  1. Mmmmm. Gott! Både våfflor och dagens 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..