ANNONS

Just do it

/

IMG_1738

Godmoooorgon

Här kraxas det i kapp med maken i dag, känner mig inte sjuk men hostar som en kråka och gjort halva natten så fredagspasset på gymmet fick avbokas. Fredagshumöret avbokas dock icke, efter jag lämnat barnen så åkte jag förbi Jeremiabageriet och köpte lite god frukost. 

IMG_1741

Deras semlor görs på beställning medan man väntar, färskare blir det ju knappast! Hoppas de är lika goda som förra året, då fick de full pott!

IMG_1681

Får vara nöjd med träningsveckan ändå, ett pass funktionell intervall, ett pass cc worx och ett pass core. Så kul att äntligen hittat något jag tycker är roligt! Men sen älskar ju ju att gå gå gå också så det blir kanske en liten PW för att få frisk luft. (Älskar även att lata mig så det blir det kanske inte alls, vi får se ;)) 

IMG_1686

Till den vanliga fredagsfrågan, VAD ÄTER NI I KVÄLL?

 Ge mig era tips! <3

KRAM

70
57

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00