Heavenly pink <3

I samarbete med Country dreams

IMG_2316

Hej hej

Kikar in med en härlig vår-dagens i ljusa pasteller.

IMG_2317

Härlig mjukiströja från Replay man inte kan bli annat än glad av, älskar färgerna! Finns HÄR.

IMG_2394
IMG_2387
IMG_2378

by Malene Birgers klassiska skinnbyxor har kommit i en kortare variant med 3/4 byxa (eller snarare 7/8 del kanske, beror väl på hur lång man är 🙂 166 cm är jag och har 36 på mina!) Klassiska forever. Finns HÄR.

IMG_2339

Underlinne – har jag alltid på mig. Detta söta linne från bMB finns HÄR, så fint med lite spets som sticker upp eller syns igenom om man har urringade/genomskinliga plagg. Och den söta blusen i ljusaste ljusrosa med liten puffig ärm och knytband finner ni HÄR.

IMG_2361
IMG_2332
IMG_2321
IMG_2329

20 % på alla ord. priser hos Country dreams med koden MATPLATSEN20, kika in om ni hittar nåt vårfint!

KRAM

  1. Såg Replay tröjan tidigare idag och det första jag tänkte på var att den tröjan / mönstret blir man glad av😀

  2. Superfin tröja från Replay♡ vilken storlek har du i din? Känns den ”normal” i storleken? Din blogg har jag nu kikat in på varje dag de senaste 5 åren. Tack för grym inspiration🙏 kram Annika

  3. Härliga kläder, verkligen! Tycker bara att tex skinnbyxorna är lite väl dyra… 7 000 kr, lite för häftigt för mig. En ”vanlig” tjej. Men jättesnygga! Blusen har jag klickat hem, så fin. Gillar när kläderna inte är för dyra, utan man kan lägga undan dem m gott samvete.
    En stor kram t dig o de dina. Du har en underbar blogg. Älskar att du delar med dig av ditt o datt, som tex fågelbajset. Haha. Visar att allt inte är perfekt. För någon. Kramis.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..