En helg i Skåne

IMG_2483

 

Godmorgon!

Så trött så jag ser i kors här så jag ber om ursäkt för stavfel redan nu 🙂 Hemma igen efter en mysig helg i Skåne som som vanligt började med att vi var uppe på tok för länge i fredags (vem vill lägga sig när man har kul liksom? gäller både stora och små) så sen var vi fallfärdiga resten av helgen som vanligt, haha.

IMG_2496
IMG_2480
IMG_2527
IMG_2518

Pastakväll framför Talang i fredags (ska tigga till mig receptet, återkommer). Pizzakväll framför Melodifestivalen i lördags. Och däremellan var vi i väg och bowlade (nämner inga namn men en kvinna som inte var jag lyckades kasta bowlingklotet åt f e l  h å l l !! hahaha) och åt en bastant lunch på en kvarterspub i närheten.

IMG_2541
IMG_2537
IMG_2540
IMG_2545
IMG_2546
IMG_2559

En öl på puben satt fint sen, det dricker jag kanske en om året 🙂

IMG_2573
IMG_2569
IMG_2581

Mysig helg som gick alldeles för fort <3

KRAM

  1. malin skriver:

    Va kul! Det var ju nästan exakt det jag åt som jag försökte beskriva i min kommentar i fredags! . Men jag gör röran genom att mixa soltorkade tomater och creme fraiche medan Åse har lite olika varianter i sin blogg. Jag har också rostade pinkenötter på toppen men annars väldigt lika rätter. Supergott ju! jag har det i lunchlådan idag med. mums

    1. Ja vad roligt. Det var ju supergott! Älskar pinje, får testa med det. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..