ANNONS

Bananglass med chokladkross

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Matsmart

DSC_5611

Hej hej!

Vilken VÅR vi haft här i dag. Fick feeling och börjat med allergitabletterna direkt både Sebbe och jag 😉 (tips, hjälper så mycket bättre när man börjar innan man känner av pollenallergin, väntar man tills man redan blivit ”angripen” så är det lite för sent och skadan redan skedd)

DSC_5614

Är det något som har strykande åtgång i detta hushållet så är det choklad, både rakt ner i min mage och till bakverk. Fyndade en massa bakchoklad till vrakpris hos Matsmart. Missa inte att kika in där! Sortimentet varierar hela tiden och just nu har de börjat sin februari rea också. Bra för både plånboken och miljön!

DSC_5616

Bananer får jag snart sluta köpa tror jag, det slutar bara med att jag har ett gäng brunsvarta saker som jag måste baka något gott på 😉 I dag fick de hamna i en glass.

DSC_5629

Banan och choklad är alltid gott. I allt!

DSC_5631

Bananglass med chokladkross

1 burk kondenserad mjölk
5 dl vispgrädde
2 övermogna bananer
100 g mörk choklad

Mosa bananerna. Vispa samman kondenserad mjölk och grädde till en fluffig smet. Rör ner bananerna och finhackad choklad. Häll över i en form och täck med lock. Låt frysa ca 6 timmar.

DSC_5634
DSC_5637
DSC_5638

Hittade lite roliga produkter hos Matsmart som jag inte sett i vanliga butikerna. Som tex Maltesers spread, Hellmanns chilimajjo och kolasås som stelnar på glassen.

DSC_5623
DSC_5624

Testade denna på en glassen (smakade lite som dulche de leche) och njöt i solen!

DSC_5658
DSC_5670
DSC_5673

KRAM

9
41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00