S O L E N & V Ä R M E N

 

DSC_5655

 

Hej hej

Vilket vääääder va?! Vaknade till en ljuvlig soluppgång med rosa sockervadd på himlen och nu skins solen från en klarblå himmel och det ska bli 11 grader här i Örebro. Lunch eller kaffe i solen får det bli, årets första.

DSC_5648
DSC_5645

Nytt i soffan, dessa zebrarandiga beiga kuddar <3

Allt badar i ljus men såg att ena fönstret badar i nåt annat, värsta blaffan fågelskit, ser ni??! Urk. Får tar fram högtryckstvätten tror jag.. Haha. Not so blogg-fresh 🙂

DSC_5651

Svängde i hop en ny glassort i morse, hoppas den hunnit frysa till eftermiddagskaffet. Sol och glass. Och värme. Härliga tid!!

KRAM

  1. Alltså zebrakuddarna är ju fantastiska!!! Har sett dem så många gånger men inte tänkt på var de kommer ifrån. När jag nu kommer på att göra det så ser jag att länken du använt tidigare inte längre funkar. Kanske inte så konstigt när man försöker leta något som är över ett år gammalt:) Du får gärna meddela vart de kommer ifrån även om de inte finns kvar i sortimentet längre. Tack på förhand och tack för en härlig, inspirerande blogg!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..