ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED McDonald´s

McDonald´s goes falafel!

/

IMG_2472

Hej hej

On the road. Vi stannar alltid på McDonald´s för matstopp. Alltid. Passade på att testa en nyhet på vägen ner mot Skåne. McDonald´s har nämligen kommit med ett veganskt alternativ, McFalafel! Finns att välja som Happy Meal (och vill man göra hela målet veganskt så tar man en annan dryck än mjölk och väljer dipsåsen Sweet & Spicy) men går även att köpa som snack eller 9-pack med meny.

IMG_2400
IMG_2402
IMG_2404

En del av McDonald’s hållbarhetsstrategi är målet att kyckling, fisk och vegetariskt ska utgöra 50 procent av inköpt protein till 2020. Jag har också som mål att skära ner på kött och införa mer grönsaker och fisk/fågel i familjens kost. Lite trixigt med barnen ibland, men det går framåt 🙂

IMG_2417
IMG_2423
IMG_2415
IMG_2411
IMG_2409

Knapriga och lagom kryddiga. Inte så tokiga alls hälsar barnen och det kan jag säga är ett gott betyg från min kräsna panel 🙂 Däremot vägrade de smaka dippsås till, allt blir ju godare med sås?! Förstår mig inte på barn.. Jag dippade mina i alla möjliga såser, halva grejen ju. Lite torra utan tycker jag, men goda med!

IMG_2455

KRAM

6
28

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00