Rabatt hos H&M i kväll!

Innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

IMG_2615

 

Heeej

Har ni sett att H&M kör ”Club Hours” online fr.om nu kl 21.00 till 9.30 i morgon bitti med 20 % rabatt HÄR!!

IMG_2617

Det här är när min absoluta favorit-blusmodell tror jag. Köpte en puderrosa förra året och har använt den sååå många gånger, till allt! En sån där blus som inte kan bli skrynklig och åker med i packningen överallt och passar lika bra till byxor som kjol. Sprang på den i 3 nya färger tidigare i veckan (typiskt på rabatten).

Finns i massa olika färger HÄR.

IMG_2637

Och sen fick denna grå/vit-prickiga klänning följa med hem. Söt!

IMG_2618
IMG_2657
IMG_2674

Ska spana in lite vårnytt till barnen, de växer som vanligt så det knakar. Missa inte kampanjen HÄR!

KRAM

 

 1. Therese skriver:

  Åh, synd (eller tur) att jag inte såg det här innan. Beställde bara två tråkiga linnen och ett par shorts till ena sonen, men hade nog försökt hitta klänningen om jag hunnit se 🙂

 2. Hej! Synd med en sån bra blogg att det är reklam minst varannat inlägg. Har gett det några försök och jag förstår att det finns en ekonomisk aspekt men din blogg tar priset. Trist…

  1. Jag märker ut all reklam och annonslänkar (som man faktiskt måste) till skillnad mot många kollegor, förstår att det upplevs som mer reklam då. Och som du säkert förstår är det så man tjänar pengar på att blogga, att ha annonsonser och samarbeten (det kostar dock inget att läsa). Men som sagt, det finns ju tusentals bloggar därute, du hittar säkert nån du gillar och slipper kika in här och störa dig 🙂 . Hoppas du inte behöver jobba gratis på ditt jobb heller. Ha det bra! kram

  1. Ulrika skriver:

   Jag förstår inte riktigt varför man klagar på reklamen.

   Om man köper en tidning så finns det alltid reklam i den. Då har man ändå betalat för tidningen, men får ändå bläddra förbi reklamen. Bloggar läser man gratis, så att man då får scrola förbi reklam som man inte är intresserad av borde inte vara ett problem. Och man kan ju alltid välja att inte läsa alls.

   Finns säkert andra sätt att se på saken, men för mig är det en gåta att man blir upprörd över reklamen. Det är ju delvis tack vare den det finns så många bra och olika bloggar idag. Utan finansiering hade de bloggar som funnits varit hobby-projekt, som uppdaterats när tiden räckte till. När det en bloggare kan leva på bloggen kan mer tid läggas på bilder, text mm. Positivt för mig som läsare!

   Kram

   1. jag tänker precis som du! kramar

   1. Exakt så … helt rätt 😃

 3. Så söt blus 👌 vilken storlek har du i blusen? Kram 💟

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..