ANNONS

Vad jag har på g i dag

/

IMG_2603

Hej hej

Har varit och handlat lite på morgonkvisten. Onsdagskocken ska bjuda på våfflor med färska bär i kväll och torsdagskocken ska bjuda på grillat.. Vi bestämmer maten varsin dag må-tors och sen får man laga den själv och duka.

IMG_2604

Kan ni gissa tillbehöret det ska bli av detta till grillmiddagen??

Måndagar är Olivia kocken medan Sebbe är på fotbollsträning (= lugn och ro med ett barn hemma i köket), tisdagar Micke, onsdagar Sebbe (medan Olivia spelar badminton) och torsdagar jag. Riktigt kul, särskilt barnen uppskattar det och framförallt äter bättre när de lagat själva, sätter betyg på maträtterna och lovordar varandra. Man måste smaka och man får inte muttra och säga att någons mat är äcklig. Micke är nästan lika nöjd med sig själv som barnen, tror jag hörde honom lovorda sina stuvade makaroner mellan varje tugga i går! Hehe.

IMG_2613

Dagens är min födelsedagstischa jag fick av Olivia när jag fyllde år <3 Saknar Vänner, tror ni det blir någon film eller reunion nångång? Hoppas!

Nu ska jag baka vitlöken en timma i ugnen och börja koka glacen. Ni hittar receptet HÄR. Hade egentligen tänkt bjuda på sallad i morgon men med dessa härliga varma soliga dagar som är på tillfälligt besök måste man ju nästan grilla.

KRAM

14
50

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00