ANNONS

Våfflor – prick hur gott som helst

/

DSC_5727

Hej hej

Onsdagskocken (Sebbe) bjöd på frasvåfflor. Spelar ingen roll hur många recept jag testar, inget blir lika frasigt och gott som Ekströms pulver-våfflor 😉 (säkert mycket bättre att göra egna jag veeet, men ibland är man sugen på mindre nyttiga alternativ och då kan man väl äta det utan att skämmas tycker jag. Vi lagar det mesta från grunden annars, ett våffelkalas ibland gör nog ingen skada.

DSC_5736

Mjölk till våfflor eller pannkakor är det enda jag möjligen dricker mjölk till rakt upp och ner. Eller kanske till bullar också. Dricker ni mjölk i vuxen ålder? Jag har det dock mest i kaffet numera..

DSC_5739

Grädde, färska bär, sylt och socker. Hallon, björnbär, vinbär, passionsfrukt, jordgubbar och blåbär.

DSC_5740
DSC_5743

Det var faktiskt sååå himla gott! Man äter våfflor för sällan till middag. Försöker få in fler vegetariska middagar och pannkakor/våfflor är ju faktiskt en köttfri måltid som alla gillar här hemma. Det behöver inte vara så avancerat.

DSC_5756

KRAM

11
57

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00