Vårnytt hos Lindex

Innehåller reklam och annonslänkar för Lindex

IMG_2781

Hej hej

Ska inte tjata om detta så mycket men kan inte låta bli,  vääääädret. Vilka vårvibbar! Kvitter, sol och barmark. (Det ska visst snöa halva nästa vecka så jag lagrar så mycket jag kan av detta).

Till middag blir det grillat. Håller på och bakar en chokladkaka till dessert också. Det ska egentligen vara Galliano-marinerade bananer till, tror inte jag smakat Galliano sen vi försökte få i oss varsin hot shot hemma på flickrummet innan en kväll på Contan på 90-talet. (Det gick inget vidare vill jag minnas, mest för att vi inte gillade kaffe på den tiden ;)) Men det kanske kan vara gott efter maten i vårsolen, jag ger det ett försök till!

IMG_2801

Visar lite vårnytt från Lindex. Fina klänningar, färgglada toppar och den sötaste mjuka pyjamasen som påminner om en american diner, man vill ju bara dricka stora milkshakes och äta american pancakes med sirap och pekannötter klädd i denna 🙂 (eller ligga i sängen och sträck-kolla serier om mornarna, vilket är precis vad pyjamasen ska få vara med om i helgen, hehe.) Överdel HÄR, underdel HÄR.

IMG_2756
IMG_2770

Randig omlottklänning med skönt tungt fall hittar ni HÄR.

IMG_2753
IMG_2743

Mörkblå prickig klänning med blommor HÄR.

IMG_2710
IMG_2687

Och denna zebramönstrade skjortklänning HÄR.

IMG_2832

Grön långkofta HÄR och top HÄR.

IMG_2899

Och en härligt knallcerise top HÄR. Humörhöjare kallar jag den här färgen!

Nu ska jag bege mig på jakt efter Galliano och bricketter.

KRAM

 1. Linda skriver:

  Hot shots är så himla gott! En riktig favorit, dricker det dock inte så ofta men har en flaska hemma ifall att 😀 Kram

 2. Är det du som grillar eller hoppar Micke in som ett litet stöd?
  Jag själv tycker det är så skönt att sambon grillar och jag njuter av tystnaden i köket med att fixa tillbehören.

  Hoppas ni får en mysig middag och det upplägg med att ni delar på jobbet med att laga mat ser jag fram emot att läsa mer om.

  1. Det är faktiskt han 😉 men jag gör allt annat runt i kring, han ska bara tända grillen och stå och vända köttbitarna lite.. (jag gjorde hans köttbullar i förväg i tisdags så vi är kvitt hehe). kram

 3. Emmelie skriver:

  Men du måste göra hot shots
  Till nästa middagsbjudning! Det är ju det godaste ever 😉 do it 👏🏻

  1. Haha ok lovar att testa!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..