ANNONS

Vårnytt hos Lindex

/

Innehåller reklam och annonslänkar för Lindex

IMG_2781

Hej hej

Ska inte tjata om detta så mycket men kan inte låta bli,  vääääädret. Vilka vårvibbar! Kvitter, sol och barmark. (Det ska visst snöa halva nästa vecka så jag lagrar så mycket jag kan av detta).

Till middag blir det grillat. Håller på och bakar en chokladkaka till dessert också. Det ska egentligen vara Galliano-marinerade bananer till, tror inte jag smakat Galliano sen vi försökte få i oss varsin hot shot hemma på flickrummet innan en kväll på Contan på 90-talet. (Det gick inget vidare vill jag minnas, mest för att vi inte gillade kaffe på den tiden ;)) Men det kanske kan vara gott efter maten i vårsolen, jag ger det ett försök till!

IMG_2801

Visar lite vårnytt från Lindex. Fina klänningar, färgglada toppar och den sötaste mjuka pyjamasen som påminner om en american diner, man vill ju bara dricka stora milkshakes och äta american pancakes med sirap och pekannötter klädd i denna 🙂 (eller ligga i sängen och sträck-kolla serier om mornarna, vilket är precis vad pyjamasen ska få vara med om i helgen, hehe.) Överdel HÄR, underdel HÄR.

IMG_2756
IMG_2770

Randig omlottklänning med skönt tungt fall hittar ni HÄR.

IMG_2753
IMG_2743

Mörkblå prickig klänning med blommor HÄR.

IMG_2710
IMG_2687

Och denna zebramönstrade skjortklänning HÄR.

IMG_2832

Grön långkofta HÄR och top HÄR.

IMG_2899

Och en härligt knallcerise top HÄR. Humörhöjare kallar jag den här färgen!

Nu ska jag bege mig på jakt efter Galliano och bricketter.

KRAM

8
47

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00