Vårens mest maxade trend

Innehåller reklam genom annonslänkar för Jotex

w1

 

Hej hej

Städade min lilla wic i går. Så skönt inombords att ha ordning och reda, tycker ni inte? Tyvärr är jag en rätt slarvig person så det är sällan ordning och reda, men när det väl är det så njuter jag 🙂

w2

Mörkläggningsgardin, DENNA. Liten sittpuff (perfekt som stege :)) HÄR.

w5

En liten billig matta klipptes till och fick bli heltäckningsmatta, mysigaste känslan under fossingarna när man väljer kläder. Drömmen hade ju dock varit en stor lyxig wic a la amerikanska filmer (eller a la Isabella Löwengrip för den delen). Men jag är nöjd med min miniatyr <3

wic11

wic8

Söt liten taklampa, HÄR.

Så här på våren (ignorerar snön ute) så blir man ju alltid sugen på att fräscha till hemma. Rensa och snygga till. Köpa nya soffkuddar (klassiker) och tulpaner (är det bara jag som inte är så där jättestort fan av tulpaner? Tycker de blommar över alldeles för snabbt och blir gulnade och fula och all over the place. Väldigt fina första dagarna dock.)

DETTA ska vara vårens mest maxade inredningstrend. Vad tycker ni?? Jag smyger in mer och mer färg här hemma så jag hittade massor jag gillar även om det inte kommer se ut så där rakt av här 😉 Men DESSA skulle gärna få flytta in. Och DESSA. Och absoluta favoriten av vårnyheterna – den HÄR, huuur fin?? Var kan jag ha den?? 🙂

Just nu kan jag erbjuda er 20% rabatt på hela ordern (inklusive mattor & möbler) med koden JOTEXSPRING (t.o.m 10/3, ej ihop med andra erbjudanden och rabatter)

KRAM

 1. Melina skriver:

  Håller med ang. väder o tulpaner. Haha… Speglar kan man inte få för många av. Rummen ser större ut helt enkelt. Tycker den rosa spegeln hade varit fin i ert ”nya” v-rum. Var exakt vet du nog bäst själv. 😊 Om inte annat i hallen. 👌 Kram från ett snöigt gbg. Jippi!!!

 2. TACK!! Precis vad jag behövde, lite vårinspiration och härlig rabatt på det 😍🙏🏼

 3. Annika skriver:

  Ljuvlig liten wic! Vi har en sk klädkammare som även fungerar som förvaring och den är i konstant kaos. Just nu är det skidor och skridskor samt skor över golvet och hängarna bågnar av för mycket kläder fast vi inte har så mycket trots alls. Skulle jag posta en bild skulle ni sätta kaffet i halsen.
  Får ta tag i den igen. Snart.

  Jag gillar färg och mönster på inredning. Vi har inte ett färgstark hem men har gått från fyra nyanser av grått till lite färgkluttar á la Svenskt Tenn på kuddar osv. Ska bli mer sånt framöver. Mina vänner som är kvar i Mio-katalogen tycker att vi eftersträvar ett pensionärshem men tja, det är ju bara 20 år kvar till dess så. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..