Lasagne

IMG_3133

Hej hej

En sån där dag som är fullbokad minut för minut i dag. Skrivit upp en lång lista med to do´s klockslag för klockslag. Varit och hämtat ut paket på två olika mackar och handlat mat på morgonen, hemma och vänder över en kopp kaffe och ska strax iväg till skolan igen för kvartsamtal. Sebbe ska ha med en kompis hem i dag så han bad om att få byta dag och är vår torsdagskock istället nu när vi har en extra middagsgäst. Han är såå peppad. (Pannkakstårta ska han göra).

IMG_3119

Olivia bjöd oss på lasagne i måndags. Grön lasagne, hon som avskyr grönsaker gillar av nån anledning gröna spenat-plattor bäst. Denna blir sååå krämig och god, bästa lasagnereceptet! (från min granne Sandra)

IMG_3123
IMG_3125
IMG_3127

Serveras med massor av färskriven parmesan eller allra helst tryffelpeccorino ovanpå och goda grönsaker. Kan vara bland det bästa jag vet faktiskt!

DSC_5809

Häpp nu måste jag ge mig i väg igen. Hörs senare!

(receptet har ni HÄR)

KRAM

 1. Barbro skriver:

  Olivia får gärna komma hem o göra den lasagnen vid tillfälle för den verkar var hur god som helst..
  ha en fortsatt bra kväll..💕💕

  1. Hehe ska hälsa det! Ha en fin kväll! Kram

 2. Fantastiskt bra gjort av en åttaåring att göra lasagne alldeles själv… Ser jättegott ut!!

  1. Olivia är 11 🙂 Sebbe är 7 (snart 8) och lagar lite enklare saker. Kram

 3. Annika skriver:

  Åh, vad duktig hon är! Jag som tyckte att min tolvåring avancerat i köket nu när hon kan steka blodpudding och koka makaroner, hehe..Lite olika ”krav” på barnen.

  Kram!

  1. Jag tror hon kan mer än du tror 🙂 Olivia har inte lagat så mycket mat innan men hon läser recepten och kör det steg för steg, jag är med i bakgrunden om hon behöver hjälp med nåt men hon tycker det är kul att göra så mycket som möjligt själv. Kram

   1. Annika skriver:

    Det är superkul att de vill prova sig fram! Ska absolut låta henne får mer svängrum när hon bara vill. Baka är hon en fena på medan jag bara vill äta smeten. Win win! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..