15 % rabatt på Davida Cashmere

I samarbete med Davida Cashmere

IMG_3207

Hej hej alla fantastiska kvinnor där ute!

Det är ju inte bara en vanlig fredag i dag, det är den internationella kvinnodagen.

IMG_3235

Davida firar med att ge 15 % på alla cashmereplagg med koden MATPLATSEN. Och som ni vet är det ju mina absoluta favoritplagg. Av de saker jag använder allra allra mest så är det cashmereponchon. Har alltid en i väskan och bär dem istället för kofta/jacka både inne och ute, över finklänningar eller mjukiskläderna. Bästa plagget om ni frågar mig!

IMG_3224

En ny i min samling är denna i dusty light blue med guldknappar. Härlig vårfärg! Den finns HÄR i massa färger.

IMG_3210
IMG_3221

Och en tröja i en modell jag inte haft tidigare, med lite utsvängd ärm och lös modell i min favoritfärg på kläder – vitt! Älskar tröjor (och plagg överlag) som har lite kortare ärm. HÄR finns denna i flera färger.

IMG_3278
IMG_3246
IMG_3257

 Koden MATPLATSEN gäller på hela sortimentet och ger 15 % rabatt i 48 h. Passa på att kika in på alla vårnyheter!

KRAM

 1. Håller med ovanstående. Under åren har min lista i Bloglovin decimerats mer och mer. Dina inlägg är de enda jag alltid öppnar. Är så fed up på all trendhysteri, designslaveri och houses of etc etc. Här får jag det jag vill ha – mat, dryck, vardag och mode – utan en massa filter, hydrafillers, botox, skryt och designslaveri.
  Är sååå avundsjuk på er grannsämja och det faktum att du verkar kunna äta vad som helst utan attgå upp ett hekto 😉 Kram från Finland!

  1. Tack rara, vad kul att du fortfarande gillar 🙂 Kram från Sverige!

 2. Hej
  Vilka vårkläder 😱💚 vart har du köpt dom ljusa byxorna?
  Tycker du har en väldigt bra klädsmak 😘 liknar min 😉
  Kram på dig

  1. Tack, då gillar jag din med 😉 Byxorna är från House of lola. kram

 3. Lena skriver:

  Håller med om att det blir en bra känsla när man läser här, vardag blandat med lite fest! Gillar! Har dessutom gjort många av dina recept med framgång. Men jag måste fråga dig en sak. Har gjort din romtårta med creme fraiche och philadelphiaost några gånger. Första gången blev den jättebra, sedan har den blivit så lös. Trodde kanske det var för att jag använde lättcremefraiche nångång men inte. Jag blandar och har i lök. Smaken är det inget fel på, alla älskar den, men det är så tråkigt att den flyter ut och svårt att lägga på rommen fint. Vad gör jag för fel, kan du hjälpa mig? Hälsningar Lena

  1. Tack vad glad jag blir! Ang romtårtan, testa att vispa creme fraichen eller hela smeten riktigt fast. Det tar ett tag men det går om man inte ger upp 🙂 Kram

   1. Lena skriver:

    Tack för att du svarar! Ska testa det nästa gång! Smälte faktiskt gelatinblad och hade i och det funkade. Kram

 4. Måste hylla dig på denna kvinnodag! Världens bästa blogg, den enda jag läser nuförtiden! Den ger en sån feelgood känsla och jag har aldrig lämnat den här bloggen och känt mig annat än glad!! Hoppas få följa dig i en herrans massa år framöver❣️

  1. Men Gulle du, tack vad glad jag blir!! Stor kram till dig ❤️

   1. Kan bara hålla med Caroline i allt hon skriver!

    Hoppas du får en fin helg!

    1. Tack rara. Önskar dig detsamma! kram

    1. En till här som verkligen uppskattar denna fina blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..