Mellokväll och klädtips

I samarbete med Country Dreams

DSC_6006

Hej hej

Vi har sååå himla härligt väder i Örebro i dag. Ett tunt vitt täcke på marken och strålande sol från klarblå himmel, sånt väder man blir glad av! Funderar på en PW, ändå ingen som masat sig upp/vaknat förutom jag. Kanske till bageriet och köpa en semla.. 😉

DSC_5944

I går var vi hem till fam H på Mellomys. Vi tog med en flaska Don´t tell Gary – en favorit här hemma just nu som finns i beställningssortimentet, tips! Pluspoäng för snygg flaska 🙂 Hängde dit ett litet frågespel om mat & dryck runt halsen.

DSC_5988
DSC_5967

När jag inte vet vad jag ska ha på mig är en enfärgad blus med skinnbyxor och klackar räddningen. Denna har jag även i rött sen tidigare, den hängde med på nästan varje julbord tror jag, men DENNA rosa färgen är ju bara underbar. Löst sittande modell, lite längre bak, med fint fall. (Skinnbyxor finns HÄR)

DSC_6083
DSC_6084
DSC_6087
DSC_6088
DSC_6094

Snygg klassisk väska från Lauren Ralph Lauren HÄR, mjukt skönt skärp med gulddetaljer från Morris HÄR och kanske de snyggaste pumpsen ever HÄR.

20 % rabatt med koden MATPLATSEN20 på allt till ord.priser.

DSC_6008

Vädret bjöd på snöblandat regn så klackarna åkte av, traskade dit i boots och paraply.

DSC_6053
DSC_6056

Välkomnades med en hallonbellini och snacks.

DSC_6062
DSC_6066

Barnen åt korv med bröd, vi vuxna åt chiligryta med tillbehör. Bl.a så starka pepperoni så snoret rann och vissa fick bälga i sig mjölk i panik och smeta in läpparna med yoghurt i ett försök att lindra, haha.

DSC_6073

Avrundade med en supergod dessert framför Melodifestivalen.

KRAM

 

LOADING..