ANNONS

Krämig kyckling & baconpasta

/

DSC_6121

Hej hej

Gjorde som sagt en grymt god pasta i helgen, prova den! Blir så himla krämigt med philadelphia i såsen.

DSC_6095

Krämig kyckling & baconpasta
4 port

färsk pasta (4 port)
2 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1/2 ask körsbärstomater
1 hönsbuljongtärning
3 dl grädde
100 g philadelphia
salt & peppar

Till servering:
riven parmesan
ruccola
oliver
körsbärstomater

Klipp baconen i små bitar och fräs i en passan. Skär kycklingen i små bitar och låt bryna med (tillsätt mer olja/smör om det behövs). Skär tomaterna i kvartar och lägg i dem. Häll på grädde och philadelphia. Smula ner buljongtärningen och låt allt puttra samman en stund. Smaka av med salt & peppar. Koka den färska pastan och rör sedan ner den i såsen. Servera med ruccola, generöst med riven ost och strö över lite oliver och tomater. Gott!

DSC_6098
DSC_6102
DSC_6123

I kväll blir det högrevsburgare här hemma med hembakat bröd a la måndagskocken Olivia. I morgon har jag tjejmiddag här hemma (och namnsdag) så jag ska laga något namnsdag-igt. Onsdagskocken har bestämt tacos, ska se om jag kan få honom att göra någon twist på det.. Torsdag är vi inte hemma så det blev en kort matsedel denna gång. Vad äter ni i veckan?

KRAM

1
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00