Ost & chark & Farmen

 

DSC_6133

Godmorgon!

Härligt att ta sig an en måndag och oskriven vecka, tycker ni inte? Eller har ni måndagsångest? Nu älskar jag ju mitt jobb så det var länge sen jag hade det men jag minns hur det känns när klockan ringde och man redan längtade efter helgen.. 😉 Livet är för kort för att göra något man vantrivs med.

DSC_6135

I går skippade vi söndagspizzan och körde plocksöndag istället framför veckans veckofinal av Farmen. Kikar ni? Sååå spännande nu på slutet (men har ju aldrig varit maken på mer paktande och bråk som detta år tror jag?).

DSC_6131
DSC_6132

En god ost & charkbricka slår det mesta. Särskilt när man inte ätit det på ett tag. Det var sååå gott så vi slukade rubbet och dessert på nolltid.

DSC_6126

Enklaste och godaste snabbdesserten: Sia´s glass med vit choklad i ett glas med massor av Ohoy choklad hard topping på. Kan få riktiga c r a v i n g s på detta!

Åt en god pasta i helgen som jag ska skriva ner strax medan jag minns vad jag hade i. Och sen kommer det en spännande gästbloggare och delar med sig av ett favoritrecept och en tävling efter lunch, så kika in snart igen!

KRAM

 1. Mums så gott det ser ut. Det är mäktigt med ostar…får ni verkligen i er alla dessa ostar 😁?

  1. Inga problem, renskrapade brickan! 🙂 kram

 2. Maria skriver:

  Helt rätt! Livet är verkligen för kort för att vara på dåliga platser som tar energi. Det gör däremot inte din blogg:) blir alltid så taggad!
  Ha en fin vecka☀️
  Kram!

  1. Tack rara, vilket fint betyg! Kram och tack detsamma!

 3. Melina skriver:

  Såå gott med glassen o den såsen!! Även gott med kolasås (hemmagjord) under chokladsåsen, = magnum double. 👌Kanske lite hackade hasselnötter eller jordnötter på oxå. Jag har måndags ångest eftersom det är min städ och tvätt dag. Blä… Men försöker se dagen positiv iaf. Typ laga god middag sen eller göra nåt skoj efter. Hoppas ni har lika härligt väder som vi i gbg har. Kram ☀️

  1. Åååååh som en smack! (Om nån minns den). Ska testa! Tvätt på schemat här också zzz. Kram

 4. Sussi skriver:

  Oj vad det ser gott ut !

  Måste fråga vad det är för krämig ost i plast byttan ?

  Tack för en mysig blogg.

  1. Vad roligt att du gillar. Gorgonzola! Kram

 5. Annika skriver:

  Nej, Farmen ser vi ej, aldrig gjort.

  Charkbricka är aldrig fel. Vi hade det i torsdags efter dotterns önskemål.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..