Inspo!

Innehåller annonslänkar för Ellos

Hej hej

Vad pysslar ni med så här en torsdagkväll?

Jag och barnen har just ätit middag (långkokta kotletter med gräddsås) och nu äter de jordgubbar medan jag sitter vid köksön och kikar på Hemma igen på datorn och surfar i mobilen 🙂 (Micke är i sälen).

Sitter och väntar på energi att orka ta tag i disken och lägga barnen. Oklart om Sebbe somnar innan midnatt, han är såååå taggad på att fylla år i morn!

Hoppas på lite tidigare än så, har en del paket att slå in och är själv så trött så ögonen står åt varsit väderstreck.. Klockan står på väckning en timma tidigare i morn för att hinna uppvakta på sängen innan skolan!

Kikar runt hos ELLOS som fått in såå mkt fina vårkläder. Delar med mig av lite inspo på sånt jag gillar. Surfar ofta runt och ”fönstershoppar”. Klänningen i turkos med orange mönster ska jag dock beställa.

Vår/sommarmodet är min favvo! Vilket är ert?

Lite Pretty Woman över den prickiga klänningen? Om ni är så gamla så ni sett den filmen? 😉 Måste se den med Olivia nån dag!

Kika in HÄR för alla nyheter, dessutom har de börjat sin stora rea HÄR också.

Nu ska jag ta tag i hushållet. En tvätt som snurrar, kök a la krigszon, barn på övertid att lägga, säng att bädda rent i, paket att slå in, ett hus att plocka i ordning (städhjälp i morgon, min bästa investering tror jag) och lite jobb att förbereda.

Hörs i morn med fredagspepp deluxe!

KRAM

 1. Maria skriver:

  Tredje klänningen på den översta raden i det första kollaget, vad är det för märke? Har letat runt på ellos.se men hittar inte den.
  Någon som vet?

 2. Men hjälp! Första gången nån påstår att jag är gammal! Fyller 28 snart och har sett Pretty woman många gånger. Börjar ha 30-årskris nu!

 3. Åh den bruna med prickar, såå fin! Blev ett klick med en gång 😍

  KRAM Fia

 4. Annika skriver:

  Hej fina du
  Åhh den första klänningen korall med blommor, kand i länka eller vad heter klänningen vet du?
  Kram

  1. Jag svarar för jag tror jag vet, den kommer i från by Malina.

   /Fia

 5. HannaB skriver:

  Härligt med vår! 😊 jag (och maken) tog ett dopp i spa-badet och sedan kikade jag och dottern på Wahlgrens med lite ost och kex. Har oxå städhjälp, bästa investeringen absolut! Ha en fin fredag och grattis till S kram ☀️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..