ANNONS

Varma mackor

/

DSC_5436

Godmorgon!

Eller morgon och morgon.. jag vaknade självklart 06.15. Hunnit med orimligt mycket innan 11.

Nu ska ni få ett simpelt tips men ack så gott. Världens godaste varma mackor.

Världens godaste varma mackor
2 skivor formfranska
ca 2 msk dijonnaise
2 skivor god kokt skinka
minst 4 rejäla skivor ost, gärna gräddost eller annan mild ost
salt & peppar
1 tomatskiva
smör

Bred smör på ena sidan av bröden. Snåla inte! Dessa ska vara utåt. Bred sedan dijonnaise på de andra sidorna. Hittar ni ingen dijonnaise så blandar ni majonnäs med en gnutta dijonsenap och lite grovkornig senap. Lägg på skinka och tomatskivan. Salta och peppra. Lägg på osten och det andra brödet överst. Grilla i smörgåsgrill tills ytan blir frasig och gyllenbrun. Servera genast.

Dreglar på riktigt bara jag tänker på en sån här macka 🙂

DSC_5438

En oskriven lördag framför fötterna. Bara Sebbe och jag hemma i helgen, får se vad vi ska hitta på. Just nu sitter jag här själv med en kopp kaffe medan Sebbe drog till grannen och funderar på om jag ska ta en power hour och städa/plocka i huset, det ser som vanligt ut som en tornado dragit fram.

Sitter och filar på en ny kategori som kommer upp på måndag, den tror jag ni kommer gilla!

KRAM

3
35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00