Utsvängda jeans och vårsol

I samarbete med Country Dreams 

IMG_4550

Hej hej

Suttit ute och druckit kaffe med grannarna i vårsolen medan Sebbe sopade rent framför tomten så sopbilen kommer åt, härliga tid!! De första varma solstrålarna känns ju guld värda.

IMG_4523

Resten av familjen kommer strax hem från sitt äventyr <3  Hade inte tänkt göra många knop men nyss messade Jossan och undrade om jag skulle med på ett pass Zumba så vips var det inbokat. En söndagspizza på det och veckans Robinson. Ingen tokig söndag alls! (aldrig varit på Zumba, koordination är egentligen inte min grej, jag är alltid den mest förvirrade som snurrar åt fel håll på passen – men det är kul ändå :))

IMG_4568

Så gullig klänning med volang och puffärm HÄR. Kilklacks-UGGs på fötterna HÄR (små i strl, jag gick upp en) och stretchig jeansjacka från Replay HÄR.

IMG_4565
IMG_4552

Mjuk vit top som passar till allt HÄR, mörkgråsvart halvlång kjol HÄR.

IMG_4590

IMG_4582
IMG_4576

Och sen något som jag varit på jakt efter länge, ett par lagom mycket utsvängda jeans! När jag var tonåring var det ju ett måste med utsvängda jeans, älskade det. Men inte så där galet utsvängda som om man ska på hippiefest eller maskerad. Sen gjorde ju det utsvängda comeback i modet men tycker alla är så väldigt utsvängda, vill ha några som bara har en hint av utsvängd modell och HÄR har ni dem!

IMG_4616
IMG_4613

Så snyggt med den råa kanten nedtill också, lite kortare fram.

IMG_4624
IMG_4602
IMG_4610

OBS NY KOD, 25 % istället för 20 med koden MATPLATSEN25!

Med koden MATPLATSEN20 får ni 20 % rabatt på alla ord. priser.

Ha en fortsatt skön söndag!

KRAM

LOADING..