ANNONS

VECKANS LISTA

/

Hej april månad!

Börjar veckan med en lista.

VECKANS KÄNSLA: Glad och lite nervös. Förväntansfull och frustrerad 🙂

VECKANS BÄSTA: Solen skiner, det är väl svårslaget. Sen har jag fler oroliga saker inplanerat, som en efterlängtad aw med gamla jobbarkompisar.

VECKANS SÄMSTA: Allergin. Ögonen rinner, nyser konstant och känns mig trött och tung.

VECKANS SERIE: Gift vid första ögonkastet! Har ni sett?? Nytt avsnitt varje söndag så jag har ett sprillans nytt att se i dag. Längtar! Sen tänkt jag börja med Stranger Things som så många tipsade om. Det ser jag fram emot.

VECKANS INKÖP: Hittills ett besök på Ica där det mest köptes mjölk och kontorsmaterial. Åkte dit för att köpa soppåsar men glömde det..

JUST NU: Har satt en bulldeg på jäsning och sitter nu och chattar med Åse samtidigt som jag filar på en ny kategori som kommer upp i dag!

DAGENS PLANER: Baka bullar, experimenterar med lite nya smaksättningar. Klämma in ett lunchpass (funktionell intervall) och hinna i kapp med mailen.

DAGENS MAT: Lunch: scans grillkorv med ost & bacon (döör så goda de är!!) med räksallad. Middag: Kreolsk gryta/Pannkakor. (Olivia är dagens kock och ville göra pannkakor, jag har dock ingredienser till en kreolska gryta som måste fixas i dag så det får bli två rätter).

HELGENS PLANER: Åker till Stockholm med Åse, ska bla på ett event. Sällan jag tackar ja till sådant så det ska bli kul!

KRAM

2
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00