ANNONS

Currykyckling

/

DSC_6680

Hej hej

Kul att ni var pepp på idén med den nya kategorin. Ska sätta mig och sammanställa januari och februari också vid tillfälle.

Här kommer en lättlagad snabb middag som blir sååå krämig och god. Slickade tallrikarna, detta är en av de godaste såser jag vet. Men jag föräter mig lätt på currysmak så det går långt mellan tillfällena 🙂 Fick Micke välja skulle han äta det varje dag typ. Det får han inte 😉

Currykyckling
4 port

3-4 kycklingfileer
2 dl grädde
200 g phialdelphia
1 1/2 msk tomatpuré
1 spetspaprika
2 tsk socker
salt & peppar
1 msk curry

Skär kycklingen i mindre bitar, salta & peppra och bryn i smör så de får gyllene yta. Tillsätt grädde, philadelphia, tomatpuré, curry och socker. Skär spetspaprikan i bitar och rör ner i grytan. Låt puttra tills kycklingen är genomkokt och paprikan mjuknat. Smaka av med salt & peppar.

Servera med ris eller pasta.

DSC_6618
DSC_6684

Sebbe älskade detta! Olivia gillar visst varken kyckling (om det inte heter nuggets) eller paprika.. Hur gör ni som också har matkräsna barn, lagar ni olika rätter, anpassar middagen till ”barnvänliga rätter” eller lagar en ”vanlig” rätt och så får man äta eller låta bli?

KRAM

32
64

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00