The jeanskjol!

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos 

IMG_3348

Hej hej

Kikar ni på Mästerkock? Bara några minuter kvar och jag hejar på BÅDA! Kan verkligen inte välja en så jag blir lika glad för vem det än blir.

Testade lite kläder tidigare som jag ska visa men måste ju genast tipsa om den snyggaste jeanskjol jag nånsin haft, den är heeelt perfekt! En klassisk Levi´s-kjol! Finns ju inga snyggare fickor och passformen var perfekt. Finns HÄR! (även i svart)

IMG_3367
IMG_3369

Längtar mig blå efter kjol-väder, sååå färdig med vinter, tjocka jackor, varma skor och mössor. Vår/sommar är min favorit i garderoben!

Rosa tröjan ovan (199 kr) har jag visat förut men då tog den slut. Nu är det påfyllt med storlekar igen! Finns i flera färger HÄR.

En annan söt stickad tröja i bomull med pingvinärm hittar ni HÄR.

IMG_3388

IMG_3389

Nu önskar jag er en fin kväll och säger godkväll och godnatt!

KRAM

  1. Var kommer det vita linnet ifrån? 😊

  2. Snyggt! Köpte jeanskjolen i fjol och hade framme min häromdagen och provade, så nu är det bara varmare väder och brunare ben som saknas😉

  3. ÅsaS skriver:

    Linnet då? Jag har dille på ”linnen att ha under tröjor/blusar”. Köpte mig en jeanskjol från Ellos tidigare. Dock inte Levis, men den satt bra ändå och lär användas flitigt i sommar. Bl a med sneakers, vilket var mer eller mindre förbjudet tidigare (80/90-talet). Man skulle absolut inte ha sneakers till kjol. Bar man kjol skulle det vara klackar.. #detvarintebättreförr 😂

  4. Lotta skriver:

    Sååå fin! Köpte den förra sommaren och hoppas jag kommer i den i år 🙂

    1. Vad kul, jag garderade mig med två storlekar 😉 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..