Halva reapriset!

Innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

IMG_1012

Hej hej

Missa inte Lindex stora rea med 50 % extra rabatt på reapriset HÄR. Ange koden: finalsale1914

Som denna klänning jag köpte i julas och väntar i garderoben på vår/sommarväder. La aldrig upp bilderna då för kameran fick typ fnatt och nästan alla bilder såg ut så här, hahaha! (kan inte skylla enbart på kameran som ni ser men inget blev riktigt som jag tänkt mig hehe).

IMG_1022

Iallafall väldigt mysig stickad klänning, finns på rea HÄR och ange koden så får ni halva reapriset.

DENNA har jag också. En favorit, har den till långkjolar. 75 kr nu!!

KRAM

 1. Katten skriver:

  Hej,
  Tack för en underbar blogg, läser då o då och följer dig på insta också. Får så mycket inspiration om allt 😍. Gillar verkligen mixen av inredning, mode, mat m.m
  Hoppas du inte tar illa upp av denna fråga men undrar om du hinner använda alla kläder du köper 😊 Säljer du av efter hand eller sparar? Du har verkligen en jättefin garderob och önskar jag hade din figur och vågade lite mer färg. Så snyggt 👌
  Kram

  1. Kul att du gillar! Jag köper ju såklart mer kläder än jag skulle gjort privat eftersom det är ett jobb, skänker bort med jämna mellanrum så de kommer till nytta för någon som behöver dem mer. Våga färg!! Man blir så glad av det 🙂 Kram

 2. Lina skriver:

  Börjar bli lite tradigt, vartannat inlägg är reklam i någon form.

  1. Tråkigt att det inte faller dig i smaken, tipsar när det finns något jag tror läsarna uppskattar eller har frågat om. Det är en mix av allt möjligt här inne. Ibland mer av det ena eller andra. Vill du enbart läsa recept så rekommenderar jag kategorin ”månadens samlade recept” där ser du bara recepten och inget annat. Svårt att göra alla nöjda 🙂 Trevlig fredag!

 3. Helene skriver:

  Har också den klänningen så fin!

 4. Emelie skriver:

  Hej! Tycker din blogg och din insta är toppen men en fråga.. Använder du filter på alla dina bilder? Kanske kan vara en bra idé att inte göra det när du tipsar om kläder då de kan se väldigt annorlunda ut när de som väljer att handla efter dina tips får hem det.😊

  1. Nä använder inga filter, på snapchat eller stories händer det absolut med kaninöron etc men det är ju ganska uppenbart. Förbättrar bilder i bildredigeringsprogram och ändrar mättnad/kontrast/ljus osv men det är ju svårt att fota något som det ser ut exakt i verkligheten, färger kan ju skilja beroende på ljus och miljö. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..