ANNONS
Integritet på Tailsweep

Festliga rostbiffsnittar med lemoncurd

/

Hej hej

Åse och jag sitter med varsin dator i loungen på Hotel Kung Carl och lyssnar på jazzkväll med varsin aperol medan vi jobbar. Hur mysig arbetsplats. (Kolla mina stories på instagram). Börjar dock bli dags att stänga datorerna för i kväll tycker jag. Vet inte var vi ska äta, kanske kilar till Phils Burger som ligger i krokarna. Kan inte komma på några godare köpe-burgare, kan ni?

Lunch åt vi på Tures. Vinlunch. Bästa fredagslyxen! Dagen till ära hade de Wallenbergare – som är bland det godaste jag vet – på menyn och dessa var bland de godaste jag ätit!

Snittar skulle jag ju tipsa om! Dessa hinner ni kanske inte göra i kväll men i morn! Och snart är det ju eurovison-finalen, det kräver sina snittar. Eller studenten? Spar tipset till när det passar för de var jättegoda. (recept från mittkök)

Festliga rostbiffsnittar med lemoncurd
16 st

4 st brödskivor Polarbröd Sarek

Fyllning 1:
100 g färskost
1 msk hackad rödlök
2 msk hackad ättiksgurka eller bostongurka
1/2 krm svartpeppar
cayennepeppar

Fyllning 2:
50 g färskost
2 msk lemoncurd

Till garnering:
rostbiff
timjan
vindruvor

Blanda ingredienserna till respektive fyllning. Bred ut fyllning 1 på två av bröden och fyllning 2 på ett av bröden. Varva bröden på en skärbräda och avsluta med brödskivan utan fyllning. Dela i små trekantssnittar och dekorera med rostbiff, timjan och ett bär.

Kom gärna på tips om Stockholms godaste hamburgare om ni har några! (eller från där ni bor, kanske har vägarna förbi nångång vem vet, jag spar på alla tips :))

KRAM

9

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00