Veckans matsedel

Godmorgon från ett regnigt Stockholm!

Här kommer veckans matsedel:

Måndag : Korvgryta afrikana


Tisdag: Lättlagad file i ugn (ursäkta dålig bild 😉 men receptet är såå gott!)


Onsdag: Sommarkyckling

kyck

Torsdag: hembakad Calzone

calz

Fredag: Viltlax

Veckans goding: Biskvier i långpanna

Smaklig vecka!

KRAM

  1. Har precis lagat fläskfilén i ugn, det var jättegott!!😋Tack för tipset !👍

    1. Vad kul, visst är den enkel och god! Kram

  2. Ulrika skriver:

    Biskvier är barndom och café för mig. Bjöd mormor eller farmor ut mig valde jag alltid biskvi eller mazarin. När jag väntade mitt första barn bröt alla möjlig allergi ut, däribland mandel. Grrr! Skulle så gärna sätta tänderna i den där fyrkanten du visar upp. Känner hur det vattnas i munnen. Vissa smaker glömmer man aldrig:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..