ANNONS

Att klä sig som en godsak :)

/

Innehåller annonslänkar för Ellos och & Other stories

IMG_3320

Hej hej

Prickig fika och prickig bloggerskan. Ser jag ut som en mjukglass med karamellströssel eller en munk eller vad?? Underbar tröja i mjukaste chenille (heter det så? sånt där supermjukt garn)

IMG_3305

Supergoda munkar också men de har jag köpt färdiga i butiken (ja tröjan med förstås, även om jag önskar jag kunde sticka. Kanske nåt att lära sig? Kan behöva en hobby utöver mitt jobb :)). Men iallafall, jag tänkte jag skulle efterlysa ett bra munk-recept! Har ni något? Aldrig provat att göra egna nämligen.

IMG_3334

Gärna klassiska sockermunkar men även såna med fyllning eller chokladdoppade (favvo). Jag älskar munkar och barnen är tokiga i dem. Finns det nåt mer läskande än när man går förbi ett munkstånd som friterar munkar på löpande band? Nä just det!

IMG_3294

IMG_3330

Den mjuka tröjan finns på rea HÄR! Och sen var ni många som undrade över den klarröda silkesblusen jag hade häromdan med lite puffärm och den finns HÄR.

IMG_3284

IMG_4849

KRAM på er!

11
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00