ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vintips till påskmaten

/

I samarbete med VTC Sweden

Hej hej

Påskvecka, tjooohooo! Den gulligaste av högtider 🙂 Och kort, så det gäller att maxa all in! Vi tjuvstartade med påskmiddag och vinprovning redan förra veckan.

På buffér som dessa serverar jag alltid rött och vitt, så får man ta det man gillar bäst eller det ena till tex det kalla och ett annat till det varma, man får gör lite som man vill.

Men då ska det vara bra allroundviner som passar till många smaker. Här har vi provat både ett vitt och ett rött som just passar ypperligt till påskbordet!

Casillero del Diablo Nr 6459, Reserva Especial Chardonnay Pinot Blanc Pinot Grigio 2017, 89 kr från Chile. Finns HÄR. Fruktig smak med inslag av fat, galiamelon, päron, gröna äpplen och citrus.

Casillero del Diablo Nr 6604, Reserva Especial Merlot Carmenere Malbec 2017, 89 kr från Chile. Finns HÄR. Mycket fruktig smak med fatkaraktär, inslag av blåbär, kryddor, svarta vinbär, björnbär, örter och lakrits.

Påskklädda grannar kom över och firade in påsken med oss. Jag dukade fram en buffé med lite av varje. Älskar buffé-högtiderna! Finns tex inget som slår doften av en jansson som står i ugnen.

Sen åt vi i sisådär 6 timmar tror jag 🙂 Spelade sällskapsspel och kalasade på en påsktårta när maten lagt sig lite.

Vad har ni för favoriter på påskbordet?

KRAM

17

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00