Kanin-cupcakes

DSC_7659

Hej hej

Haft en skön påskafton? Firar ni? Äter gott hela helgen? Vill ni svänga ihop ett gulligt påskfika under helgen så är ju de här cupcakesen så himla söta och enkla. Baka egna muffins eller köp färdiga ni gillar och toppa dem sedan med en cream cheese frosting och sätt dit sockrade kaninöron. Tadaaa.

DSC_7465

Kanin-cupcakes
4 st stora

4 st muffins
50 g mjukt smör
5 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
1 msk pressad citron
100 g philadelphiaost
4 stora marshmallows
socker + röd karamellfärg

Vispa samman smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphia till en fluffig smet och bred ovanpå cupcakesen. Klipp marshmallowsen i tu och doppa den klippta ytan i socker färgat med lite röd karamellfärg. Stick dit dem i frostingen som öron.

DSC_7468
DSC_7470
DSC_7465
DSC_7467
DSC_7472
DSC_7482
DSC_7487
DSC_7658

KRAM

  1. Jenny skriver:

    Men så gulliga kaniner❤️Dessa får man lov å testa någon gång. Påsken hos oss innebär, mat, mys, köra skoter, isfiske, knytis på påskafton med stuggrannar… så ikväll är vi lite möra efter flera dagar ute, sena kvällar, men så himla trevligt😊🐥🐥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..