ANNONS

Uteservering, vårsol och vinglas på rad

/

IMG_5399

Hej hej

Vilka dagar vi har nu. Vårsolen är ju den härligaste!! Förra veckan blev det årets första uteservering med Lottie och Tessan på Sorella och äntligen fick jag min Aperol 🙂

IMG_5389
IMG_5395

Efter det hade vi tid för vinprovning på saluhallen (fick i födelsedagspresent). Så kul! 8 olika viner provade vi och hittade en ny favorit bland vita viner som passar bra till skaldjur och ett jättegott prisvärt rött jag lägger på minnet (och bild här).

IMG_5408
IMG_5414
IMG_5418
IMG_5422
IMG_5427

Sen avrundade vi med middag på Cazanova, galet stora portioner löjrom till förrätt och sen beställd jag en grym entrecot med så mycket gorgonzola på så den syntes knappt. Riktigt god middag! De andra åt skaldjurspasta med lite för mkt dill 😉

IMG_5431
IMG_5433
IMG_5435

Mysig kväll!

I dag är det mest horisontalläge i solen här hemma, barnen har studiedag och jag med 🙂 Läser ikapp lite mattidningar och pluggar kamerainställningar.

Ska strax svänga ihop en tonfisksallad, min favorit vad vad gäller snabblunch i solen. Inget barnen äter dock så de får pannkakor.

KRAM

5
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00