ANNONS

Nyp-mig-i-armen-väder!

/

Innehåller annonslänkar för H&M och Ellos

IMG_5506

Hej hej

Nu ska man väl inte jinxa detta men vilket väder vi har! Bryr mig inte ens att jag är allergisk som ett åskmoln och känner mig överkörd av en ångvält, älskar detta!

IMG_5508

Hittade en söt bomullsbody med knyt på axlarna hos H&M. Och världens skönaste fladdriga tunna coulettebyxor från Ellos HÄR, letar ni såna så knip dessa! Fjäderlätta med fin passform till grymt pris.

IMG_5510

Och håret har ju fått en sommarskrud som många nämnt, det ska få en närmare presentation snart och ett fint erbjudande nämligen! Mer om det senare alltså 🙂

IMG_5511

Jag som annars är en succéer för märkesväskor snubblade över DENNA och föll pladask, den peeerfekta sommarväskan i perfekt storlek och färg! (Scarf ingår). Finns HÄR och i flera färger. Använder den till allt. Passa på nu när det är 25 % på hela ordern.

IMG_5502

Ni kan tro det doftar ljuvligt utanför dörren här hemma. Planterade lite vårblommor och satte ner hyacinter – de kom upp GULA! Sååå fint och luktar magiskt! Min favoritblomma.

IMG_6004
IMG_6006
IMG_6007

Blir man glad av dessa färger eller vad?? Sen satte vi ner lite allt möjligt i pallkragar i ett soligt hörn av tomten. Gissar väl på att ca 90 % aldrig kommer se dagens ljus med mina o-gröna fingrar men vi sådde morötter, lökar, rädisor, salladshuvuden, ärtor och ätbara blommor. Sen planterade vi 4 sorters jordgubbar och ser fram emot smaktest. De borde ju klara sig åtminstone.

IMG_5975
IMG_5977
IMG_5981
IMG_5979

Gurkplantor, gul zucchini och pumpor hade vi försått inomhus och satte ut nu. Tveksamt hur det går för dem men Sebbe – gurkälskaren – pysslar om dem varje dag och väntar tålmodigt.

IMG_5973

Härlig tid detta!

I kväll grillar vi lax. Vad äter ni?

KRAM

Psst) såg nån undrade hur det funkar med kläder som jag visar såhär med annonslänkar och jag köper dem själv, har inte mer rabatt än ni 🙂 

14
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00