Kvällens tips – 20 % hos Åhléns

Innehåller annonslänkar för Åhléns

IMG_4001

Hej hej

Kikar in med ett tips, fr.o.m nu kl 18.00 får man nämligen 20 % på hela Åhléns sortiment online HÄR!!

IMG_3992

Så skön sommarfärg! Köpte denna tischa och en tidlös sidenblus på Åhléns härom veckan.

IMG_4037
IMG_4031

Tycker de har många fina märken och produkter i sortimentet, både vad gäller kläder och hem/inredning. HÄR hittar ni allt.

Nu får jag strax huset fullt av grannfruar så jag håller på och fixar med ditten och datten inför det samtidigt som jag lagar middag till barnen med ena handen och skriver här med andra och bakar med en annan (nej men jag önskar jag hade en tredje arm rätt ofta). Tänk att det redan vankas Valborg nästa vecka, efter det är det ju i princip sommar. Har en smarrig tårta på G som jag tror gör sig fint till Valborg. Återkommer om den blev bra!

Ha en fin kväll!

KRAM

 1. Anna skriver:

  Superfin blus!
  Tack för tips 🙂

  Vart är byxorna ifrån om man får fråga, de var superfina på dig!

  Trevlig helg!

  Mvh
  Anna

   1. Anna skriver:

    Stort tack för svaret! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..