Nämen heeej fredagen!

I samarbete med iDeal of Sweden. Innehåller annonslänkar.

IMG_6059

Yaaaay!!!

Äntligen fredag, bästa dagen. En solig sådan med klarblå himmel också. Hur bra kan man ha det? Hur bra som helst tydligen för här vaknade två barn på lika strålande fredagshumör och morgonen var mysig utan tjat och det satte ribban för min dag!

IMG_6041

Äppelträdet som Gud glömde typ. Ja jag vet att man ska beskära det men nej jag minns aldrig när förrän det är för sent 🙂 (nån som vet kanske?) 3 olika sorters äpplen på detta träd, vissa år inga äpplen alls och vissa år massor. Hoppas på det sista i år!

Takterassen ska målas vit, prio ett i sommar. I övrigt behöver nog hela huset och diverse staket bättras på och rengöras. Gamla utemöbler som gjort sitt har äntligen hamnat på tippen och en liten ny sittgrupp är beställd. Lekstugan med omnejd behöver en total uppfräschning (eller helst flytta, tveksamt om barnen går med på det dock) men där bakom växer rabarber sakta upp i skuggan i vanlig ordning.

IMG_6043
IMG_6048
IMG_6049
IMG_6053

Blommorna utanför dörren vill jag ju nästan plocka in som fredagsbukett men jag ska försöka låta bli. Som små konstverk!! Hur vackra?

IMG_6036

Lika ljust inne som ute. Har solglasögonen på 24/7 i princip. (Överdriver lite). Nån har varit i farten på en av stolarna i matsalen ser jag 🙂 <3

IMG_6064
IMG_6065

Betar av min to-do-lista till hög musik här hemma i rasande fart. Tänkte hinna klämma in ett lunchpass CX innan barnen kommer hem, några ärenden på stan efter det sen tar vi helg! Vi ska göra något så kul som att gå på Eztrad i kväll! Se på show och äta 3-rätters med vänner. Ingen dålig fredag det här!

IMG_6209

Massa härliga erbjudanden har jag på lager under helgen till er som gillar sånt! Tex har ju iDeal of Sweden släppt en omgång nya skal – FARINA x IDEAL. Ett samarbete med den tyska influensen Novalanalove (Farina). Med min kod MATPLATSENAPRIL får ni 20 % rabatt på hela sortimentet. Gäller 2 v från nu.

IMG_6211
IMG_6213
IMG_6212

Påfågeln är helt klart favoriten i detta släpp! HÄR hittar i alla.

Har ju massa recept på lager också så ni kan väl hojta till vad ni är sugna på i dag så ser jag till att det kommer upp några sådana också!

Hoppas ni får en grym fredag och humöret är på topp! Nu ska jag trotsa nysattackerna och sätta mig UTE i solen med dagens första kopp kaffe.

KRAM

 1. Jättekul att få se bilder utifrån! 🙂
  Trevlig helg

 2. Ulle skriver:

  Vad har ni beställt för utemöbler? Vi letar också men vet ej om jag ska välja rotting el ej?
  Kram

 3. Vilket väder det varit idag, vid hade 22+ i eftermiddags , så eftermiddagen och kvällen har vi spenderat på vår altan och haft fredagsmys med gott att dricka och snacksa!Snygga mobilskal, som små gopraliner!
  Tänkte ochså oxå fråga om era semesterplaner i sommar, men fick svar hör ovan.
  Själva drar vi till Mallorca alcudia med mins föräldrar i sommar och firar mammas 70-årsdag. Senast vi var på ön var 10- årsen, så det ska bli så mysigt att komma dit igen.
  Kram o fortsatt fin helg!

  1. Vad härligt med Mallorca! Rena rama sommarvärmen här nu, underbart. Ha en fin helg! Kram

 4. Lisa skriver:

  Ha en härlig helg!! 😎☀️🥂

 5. Hej, om du vill sälja lekstugan så droppa gärna ett Mail med prisförslag. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..